Kövess minket

Hiphop

60 ember megsérült Travis Scott római Circus Maximus koncertjén

Megosztva

Travis Scott augusztus 7-én, hétfőn a római ősi Circus Maximusban adott koncertje alatt mintegy 60 ember szorult orvosi ellátásra.

A rapper az olasz főváros monumentális helyszínén – amely egykor a Római Birodalom szekérversenypályája volt – mintegy 60 000 lelkes rajongó előtt nyitotta meg Utopia című turnéját. Scotthoz csatlakozott a színpadon egy ponton Kanye West, hatalmas örjöngést kiváltva a közönségből.

A dolgok azonban kicsúsztak az irányítás alól, miután egy feltételezett paprikaspray incidens miatt több tucat rajongó megsérült, és körülbelül 60-an szorultak orvosi ellátásra. Egy 14 éves gyereket kórházba is szállítottak, miután négy méter magasból lezuhant. A srác megpróbált bejutni a Circus Maximusba, hogy megnézze a műsort, elkerülve a biztonságiakat.

Nyilván sokakban még élénken él a houstoni Astroworld tragédia, de Travis rajongói nem úgy tűnik, hogy visszavettek volna a lendületből. A rapper amúgy októberben visszatér Houstonba koncertezni, vélhetően extra biztonsági előírásokkal együtt.

(Euronews)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés