Kövess minket

Bulvár

60 ezres cipőt vett elsőnek Alee az X-Faktor nyereményéből, miközben tinik és anyukák próbálják felszedni őt

Megosztva

Interjút adott az RTL Klub Fókusz című műsorának Alee, a legutóbbi X-Faktor győztese. Ebből többek közt kiderült, hogy várható módon nagyon felpörgött az élet a fiatal rapper körül, hisz egy kis faluból elindulva most havi egymillió forintos nyereményt kap, egy éven keresztül, miközben hirtelen hatalmasra duzzadt rajongótábor veszi körül, és persze sorra kapja a fellépésekre való felkéréseket. Ez persze természetes annál, aki megnyer egy ilyen tehetségkutatót, de arra azért például ő sem számított, hogy a pénznyereményét távoli, és kamu rokonok próbálják majd meg leszivattyúzni. Elmondása szerint rendre kap üzeneteket zavaros családi kötődésű egyénektől, akik azzal nyomasztják, hogy segítse ki őket, mert nehéz anyagi körülmények közt élnek. Alee viszont inkább egy állítólag 60 ezres sneakert vett első milliójából, és habár az nem derül ki, hogy milyet, Instán mostanában rendre egy Nike Air Jordan 1 Zoom Comfort ‘Stadium Green’-ben feszít.

Alee persze a családját is támogatja a pénzből, tervei szerint Budapestre fog költözni, és egy lakást és egy autót is akar venni.

Az előadó azt is elmesélte, hogy nagyon sok tinilány ajánlja fel magát neki, de anyukáktól is kapott megkereséseket. Nemrég beszerzett arctetkójáról azt mondta, hogy már a műsor alatt eltervezte, hogy magára varratja szülőfaluja, Kevermes irányítószámát, és nem zárja ki, hogy további arctetkókat is bevállal a jövőben.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés