Kövess minket

Zene

600 millió forintos nyereséggel zárult a tripla Azahriah arénakoncert

Megosztva

Nettó 1,4 milliárd forintos kiadás után 2 milliárd forintos bevétellel zárta a tripla-Puskás arénás koncertjeit Azahriah – derült ki abból az interjúból, amit a HVG készített a zenész menedzsereivel, Tóth Gergővel és Tóth Kristóffal.

Az interjúból további kiderült, hogy összesen 138 890 jegyet adtak el a három koncertre, ez úgy oszlott meg, hogy az első nap hozzávetőlegesen 45 ezer néző volt, a másik két nap pedig kb. 47-47 ezer. A látványos show iszonyat drága volt, eredetileg azzal számoltak, hogy maximum 900 millióba kerül majd a három koncert, végül 1,4 milliárd forintot költöttek rá, amihez az is hozzátartozik, hogy 1500 ember dolgozott a projekten, melynek hatvan százaléka a biztonságiak.

A menedzserek azt is kiemelték, hogy a jegyet vásárló, de végül el nem jövő rajongók aránya az átlagosnál alacsonyabb volt, mindösszesen 4%. Azi korábban azt mondta a bevételről, hogy: Egyébként ez nekem olyan mennyiségű pénz – nyilván meg se közelíteni az igazi gazdagokat, de – ez annyi, hogy én ezt nem tudom már mire költeni”.

A zenész hamarosan újabb európai turnéra indul.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés