Kövess minket

Hiphop

64 golyót eresztettek a chicagói rapperre, rögtön a szabadulása után

Megosztva

Golyózápor végzett egy chicagói rapperrel, KTS Dre-vel szombat éjszaka – írja a Chicago Tribune.

A 31 éves rapperre, igazi nevén Londre Sylvester-re legalább 64 golyót eresztettek rá a chicagói Cook megyei börtön előtt, ahonnan épp akkor szabadult. Sylvestert kórházba szállították, de kevesebb mint egy órával a támadás után életét vesztette.

Egy 60 éves nő, aki KTS Dre-vel volt a támadáskor, könnyebb sérüléseket szerzett, őt a térdén érte egy golyó, jelenleg kórházban ápolják. Egy másik nő is megsérült, ő csak szimplán a környéken sétálgatott, de őt csak súrolták a golyók, állapota kielégítő. A rendőrség tájékoztatása szerint egyértelműen a rapper volt a célpont, a két nő csak rosszkor volt rossz helyen. A támadók megvárták, hogy Sylvester és a vele lévő nő a börtön parkolójában álló autójukhoz sétáljanak, majd támadásba lendültek, végül több autóval menekültek el.

KTS Dre pénteken tette le az 5 ezer dolláros óvadékát, ezért engedték el szombaton. A rappert tiltott fegyvertartás miatt börtönözték be, mint utólag kiderült, ott nagyobb biztonságban volt. A rendőrség egyelőre keresi a támadókat.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés