Kövess minket

Hiphop

65 millió forintnyi dollárt perkált le Jake Paul egy közepes Gucci Mane verzéért

Kevesebb pénzért nem vállalta.

Megosztva

Forrás:

2017 volt az év, mikor a mémek agresszíven helyet követeltek maguknak a zeneiparban. Bhad Bhabie például egy év eleji „cash me ousside” nevű mémmel robbant be a Facebook idővonalakra, hogy aztán rapperként térjen vissza, több tízmilliós nézettséggel és egy Atlantic Records-os lemezszerződéssel. Big Shaq ugyan eleve nem vette magát komolyan, de „Man’s Not Hot” című freestyle-ja így is hetek alatt minden idők legismertebb grime számává nőtte ki magát, legalábbis ha Amerikát nézzük.

És akkor itt van Jake Paul, a Vine-ról Youtube-ra menekült vlogger, aki pubertáskori kislányokból kiépített rajongótáborát felhasználva szép kis vagyonra tett szert az elmúlt évben, hogy utána a zenei karrierjébe is belevágjon, egy „It’s Everyday Bro” című dallal. A treki viszont annyira rosszra sikeredett, hogy híre Jake rajongóinak körén kívülre is eljutott, hogy aztán végül a hierarchia tetején lévő PewDiePie cikizze ki egy reakció videóban.

Jake a kritikákat látva gyorsan kihangsúlyozta, hogy nem tartja magát rappernek, és ez csak „poén”, de a poénkodást azóta se sikerült abbahagynia, hisz élő koncerteket ad, és most még egy remixet is kiadott a dalból, melyen *nagy sóhaj* Gucci Mane is szerepel. Az újraírt szöveggel érkező dal talán még az előzőnél is rosszabb, mintha már nem is próbálkozna Jake, csak várná hogy szimplán a dal puszta létezése virális státuszba repítse azt. Gucci mindenesetre nem járt rosszul anyagilag a kollabbal, – még ha a karrierjének nem is tesz jót – hisz potom 250 ezer dollárt csengetett ki neki Jake csak ezért az egy, erősen semmilyen Guwop verzéért.

[vembed youtube=”pOHQdIDds6s” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés