Kövess minket

Hiphop

6ix9ine 32 év és életfogytiglan közötti börtönbüntetést kaphat, elsőre megtagadták tőle az óvadékot

Nem alakul túl jól a rapper ügye.

Megosztva

Forrás:

Mint tegnap megírtuk, 6ix9ine-t és több hozzá köthető embert őrizetbe vett az FBI, fegyverrel kapcsolatos bűncselekményekkel és bandatevékenységgel gyanúsítják őket. Az ellene folyó 5 éve tartó nyomozás során kiderült, hogy a rapper a Nine Trey Gangsta Bloods banda tagja, a nemrégiben kirúgott embereivel egyetemben, akik amúgy bosszút forraltak ellene. Ezt onnan tudja az FBI, hogy lehallgatta a társaság telefonjait.

A vád szerint 6ix9ine több bandatevékenységben részt vett, például részt vállalt egy áprilisi fegyveres rablásban. 69 ugyan nem fogott fegyvert, csak nézte és videózta, míg a banda többi tagja kirabol egy rivális bandát. Az eltűnt tárgyakat később megtaláltak a rapper lakásán a nyomozók. De találtak nála egy AR-15 típusú fegyvert is, mely két korábbi lövöldözésnél is használva volt. A rapper állítólag egy a Nine Trey bandát szidalmazó férfi lelövését is elrendelte. A banda többi tagja, köztük korábbi menedzsere, Shottie drogkereskedők voltak, heroin, fentanil, MDMA, és több másik drog futott át rajtuk.

69 ellen össszesen 17 vádpont van, ha bűnösnek találják akár életfogytiglant is kaphat, míg büntetésének alsó határa 32 év. Első körben megtagadta a bíró az óvadékot és a házi őrizetet, melyet a rapper ügyvédje próbált kiharcolni, felajánlották 69 összes bankban lévő pénzét (kb. 1.2 millió dollár), és az útlevelét, de a bíró ez után sem engedett, mivel úgy ítélte meg, hogy ettől még megpróbálhatják lelőni 69-t az utcán, és ezzel mások testi épségét veszélyezteti. A bíró óvatóssága amúgy megalapozott, hisz az FBI a lehallgatások során megtudta, hogy a 69 által kirúgott emberek bosszút forraltak a rapper ellen, és le akarták lőni.

(CoC)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés