Kövess minket

Bulvár

6ix9ine attól fél, bántani fogják a családját, ha tanúskodik a bíróságon

A rappernek szeptemberben kell vallania, ha erre kérik.

Megosztva

Forrás:

2018 nyarán elrabolták 6ix9ine-t New York utcáin, majd megverték és kirabolták, később kórházban lábadozott. A támadói szeptemberben állnak bíróság elé, a rappert pedig várhatóan beidézik, hogy tanúskodjon ellenük, amitől állítólag retteg, mivel attól fél a vallomása miatt a családján állnak bosszút.

Az emberrablással vádolt Anthony Ellison azt állítja, 69 az egész elrablós sztorit csak megrendezte, ő pedig ártatlan és nem tett semmi rosszat. Az ügy ráadásul azzal bonyolódik tovább, hogy Ellison a rapper menedzsment csapatában dolgozott, és a hatóságok szerint a Nine Trey Bloods bandában is aktívan részt vett. 69 és Ellison tehát jól ismerik egymást, pontosan ezért fél a rapper a bosszútól, egészen pontosan attól, hogy az édesanyját és a testvérét fogják bántani. A rapper már így is dollár tízezreket költött arra, hogy a családját megóvja, de ha szeptemberben az állítólagos elrablói ellen vall, amit amúgy muszáj megtennie a korábban megkötött vádalkuja miatt, akkor eszkalálódhatnak az események.

69 már csak abban bízhat, hogy Ellison mégis bűnösnek vallja magát és vádalkut köt az ügyészséggel, erre már nem maradt sok idő, a tárgyalás elvileg szeptember 9-én lesz.

(TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés