Kövess minket

Bulvár

6ix9ine bandatagként említette Trippie Reddet és Casanovát a bíróságon

Megeredt Tekashi nyelve.

Megosztva

Forrás:

Óriási médiavisszhang közepette a hét elején elkezdődött Daniel Hernandez, vagy ahogy a legtöbben ismerik Tekashi 6ix9ine bírósági tárgyalása, melynek hétfői és keddi ülése egyaránt bővelkedett váratlan fordulatokban. A rapper már a tárgyalássorozat legelején elismerte, hogy a Nine Trey Bloods banda tagjaként különböző, kisebb volumenü bűncselekményekben vett részt, majd a keddi szembesítés során az ülésteremben megnevezte két feltételezett elrablóját, Aljermiah „Nuke” Macket valamint Anthony Harv Ellisont, akik szintén a Nine Trey tagjai, de sokkal magasabb pozícióban A két férfi azonban egyöntetűen állította, hogy az egész emberrablósdit 69 és menedzsmentje találta ki, méghozzá azon egyszerű okból, hogy így generáljanak némi hypeot az akkor még szivárványhajú rappernek.

[twitter]https://twitter.com/XXL/status/1174353964411817985[/twitter]

Tekashi vallomásában elmondta, hogy már a letartóztatásának másnapján eldöntötte, hogy vádalkut köt a szövetségiekkel egy enyhébb ítélet reményében. A keddi nap csúcspontja mindenképpen az volt, mikor az ügyészek kérésére lejátszották a Gummo és Kooda című számának klipjeit, mivel azokban több lőfegyverrel bőszen hadonászó Nine Trey tag szerepel – a Kooda szövegét az abban elhangzó uszító tartalom miatt még ki is nyomtatták az esküdteknek.

Később sem volt lazítás: 6ix9ine bevallotta, hogy két évvel ezelőtt az ő kérésére támadták meg a társai Trippie Reddet a nyílt utcán, aki egy rivális, ám szintén a Bloodshoz köthető bandához, a Five Nine Brims-hez tartozott akkoriban. 69 és Trippie korábban közös számokat készítettek együtt, sőt, egy kiadóhoz – 10K Projects – tartoztak mindketten, aztán összevesztek és nyilvánosan beefeltek. Egy másik rapper, Casanova sem járt jobban: ő is bekerült a tárgyalás jegyzőkönyvébe, hiszen 69 róla is bandatagként beszélt.

A tanúk védelme érdekében a meghallgatások során tilos kamerázni, egy hangfelvétel mégis kiszivárgott a szerdai ülésről, ebben Tekashi hallható amint bemutatkozik, elmondja mennyi idős, illetve a Nine Trey tevékenységéről is beszél. Ezt alább csekkolhatjátok.

[instagram]B2j44PeAIhw[/instagram]
6ix9ine azt is bevallotta, hogy a Nine Trey Bloods tagjaként ő igazából a saját zenei karrierjét akarta erősíteni. Állítása szerint a bandázás jót tett a gengszter imidzsének, cserébe pénzzel látta el a bandát, ők pedig bevédték és legitimizációt adtak a keménykedős szövegeknek. A rapper tehát gyakorlatilag arról próbálja meggyőzni az esküdteket, hogy a gengszterélet csak egy hamis álca volt a zenéi köré.

A netre 69 elrablásának felvételei is kiszivárogtak.

[vembed youtube=”4ndzMr8dZ98″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés