Kövess minket

Hiphop

6ix9ine DUMMY BOY albuma volt a legrosszabb rap lemez az évben a kritikusok pontszámai alapján

A börtön után is jönnek a pofonok.

Megosztva

Forrás:

Tekashi 6ix9ine random bejelentett, börtön miatt elhalasztott DUMMY BOY lemeze lehet, hogy felhypeolta a rajongóit, de a kritikusokat egyáltalán nem győzte meg. Ami azt illeti, kifejezetten utálták a lemezt, sőt továbbmegyünk, egyenesen a legrosszabb rap lemez volt az évben, már ha a Metacritic által összesített zenekritikák pontszámait nézzük – szúrta ki a HNHH portál.

Az album a különböző portálok összesített adatai alapján 39 ponton áll a 100-ból, de a bárki által szavazható felhasználói pontszám még ennél is alacsonyabb, mindösszesen 1.6 a 10-ből. A lemezt főleg az egyhangúsága és összecsapottsága miatt kapott kritikákat, cserébe az album durva energikusságát több kritikus is pozitívan fogadta. 

A brooklyni rappernek persze van most komolyabb problémája is, mint a zenekritikusok véleménye, hisz börtönben várja a jövő évi tárgyalását, melyet bandatevékenységekben való részvételért tűztek ki, az ügyvédje hamarosan egy 1,5 millió dolláros óvadékajánlatot fog benyúltani az ügyet kezelő bírónak, ha ezt elfogadják, 69 szabadlábon várhatja meg a 2019. szeptemberében esedékes tárgyalását. Korábban már elutasították amúgy az óvadékkérelmét, méghozza arra hivatkozva, hogy az ellene irányuló esetleges utcai támadásokban civilek is megsérülhetnek.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés