Kövess minket

Bulvár

6ix9ine ex-menedzsere szerint a rapper és barátnője alig ismerik egymást

Mindenesetre nagy a szerelem.

Megosztva

Forrás:

Interjút készített 6ix9ine volt menedzserével, a nemrég fegyveres bűntettek miatt 15 év börtönre ítélt Kifano “Shotti” Jordannel a Rap Radar.

A videóinterjú során Jordan többek között tisztázta, hogy egyes pletykák ellenére soha nem feküdt le a rapper volt barátnőjével, egyben gyereke anyjával, Sara Molinával. „Jóban voltunk, mint barátok, egy csomó időt együtt töltöttünk. De ezen kívül nem történt semmi, és minden más hír kitaláció. Nem hiszem, hogy 69 indította el ezt a pletykát, mivel ez neki is kínos lenne.” Molina korábban már cáfolta, hogy kavart volna a menedzserrel, viszont 69-t többször is megvádolta hűtlenséggel, sőt azt is állítja, hogy a rapper több lányt felcsinált, és lehet valamelyik gyerek már meg is született. 

[vembed youtube=”G3tWN-pNGys” ]Jordan továbbá elárulta, hogy 69 mostani barátnője, Jade, mindössze napokkal a letartóztatása előtt került képbe. Mikor a riporter rákérdezett, hogy mit tud mesélni Jade-ről, az ex-menedzser azt válaszolta, hogy nem túl sokat, mivel alig ismerték. „Ja, az a mostani barátnője, ugye? Egyszerre ismertük meg őt, később fizettük a repülőjegyét Los Angelesbe, hogy több időt lóghasson 69-nal. 6-7 nappal azelőtt találkoztak először, hogy letartóztatták. Nem is ismerik egymást rendesen.”

A Jordan szerint nem túl erős kötelék ellenére Jade elég komolyan gondolja a kapcsolatot, hisz már 3 db 6ix9ine tetkót is felvarratott a testére, szerelme bizonyítékaként.

[instagram]B0eHzrDHxhk[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés