Kövess minket

Bulvár

6ix9ine hamarabb szeretne szabadulni, mert félő, hogy elkapja a börtönben a koronavírust

Megosztva

Forrás:

A koronavírus elérte az amerikai börtönöket is, nemrég például a nemi erőszakért elítélt volt hollywoodi producer, Harvey Weinstein fertőződött meg (azonnal karanténba helyezték), 6ix9ine pedig aggódik, hogy ő is elkapja a kórt.

A rapper ügyvédje ezért elkezdett kardoskodni a bíróságnál, hogy védencét a kiírtnál hamarabb engedjék szabadon, még mielőtt ő is megfertőződik. A TMZ információi szerint 69 ügyvédje, Lance Lazzaro még vasárnap este írt egy levelet a rapper ügyét kezelő bírónak, kérlelve, hogy Tekashit engedjék el, mivel a meglévő betegségei miatt nagyobb veszélyt jelent rá a vírus, mint az átlagemberre. Lazzaro állítása szerint 69-nak asztmája van, tavaly év végén pedig orrmelléküreg gyulladást és hörghurutot is kimutattak nála, aminek hatására egy ideig kórházban kezelték. Az ügyvéd azt is kiemelte, hogy a börtönőrök nem engedik, hogy 6ix9ine találkozzon a börtönorvossal, annak ellenére, hogy nehezen kap mostanában levegőt.

A járvány óta világszerte amúgy több börtön is engedett el rabokat, megelőzve egy esetleges új gócpont kialakulását, így nem lenne teljesen lehetetlen küldetés a rapper elengedésének elérése, pláne mivel elvileg úgyis hamarosan, augusztus 2-án szabadulna.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés