Kövess minket

Bulvár

6ix9ine két helyen is letette az óvadékot és szabad ember

Rögtön pénzt osztogatott a kölyköknek.

Megosztva

Forrás:

Kiengedték 6ix9ine-t a börtönből, miután a rapper ügyvédjének sikerült rávennie a New York-i bíróságot egy egyezségre, miszerint a brooklyni rapper két helyen is leteszi a kiszabott óvadékot. A bíró első alkalommal megtagadta az óvadék ellenében való szabadlábra helyezést, mert úgy ítélte meg, fennáll a szökés veszélye, de később beleegyezett a dealbe, azzal a kitétellel, hogy a rappernek fel kell adnia magát a texasi rendőrségen és a New York-i 150 ezer dolláros óvadék mellé még ott is fizetnie kell 5 ezer dollárt.

Pontosan ez történt, 69-t kiengedték a Rikers Island-i börtönből az óvadék átutalásával egy időben, ő pedig a hétvégén elutazott Texasba, ahova hétfő hajnalban érkezett meg. Bejelentkezett a Harris megyei rendőrségre, ahol lerakta az 5 rongyot, így most már csak akkor kell újra izgulnia, mikor tárgyalásra megy majd. 

Az ügye a vétség kategóriába tartozik, Tekashi egy közönségtalálkozó során fojtogatott meg egy 16 éves srácot, aki állítása szerint provokálta. Az eset büntetési maximuma 1 év börtön. A rapper a szabadulása után amúgy gyereknek osztogatott pénzt, és azt is bejelentette, hogy vasárnap érkezik a „FEFE” című dalához a klip.

[instagram]BlOsI2kFD11[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés