Kövess minket

Hiphop

6ix9ine már el is kezdte tervezni az új albumát, és 10 millió dolláros lemezszerződést kötött

Még börtönben, de a karrierje folytatását tervezi.

Megosztva

Forrás:

Tekashi 6ix9ine nagyon érezheti a börtön végét, mivel a Page Six infói szerint nekiállt dolgozni a következő albumán, amihez már az érvényes lemezszerződése is megvan. 

A rapper ítéletének időpontját nemrég hozták előre december 18-ra, ekkor dönt az ügyét kezelő bíró, hogy milyen hosszúságú büntetést kap a Nine Trey Bloods utcai bandában való bűnrészessége miatt. Letartóztatásakor még 47 év börtönt saccoltak neki minimum, azóta viszont akár az is elképzelhető, hogy decemberben, vagy 2020 elején szabadul, mivel végig együttműködött a hatóságokkal, és a vallomásai alapján tudtak elítélni több bandatagot. 

Ezek alapján a legtöbben leírták 69 karrierjét, hisz már most is erős támadásoknak van kitéve, amiért köpött a rendőröknek, Tekashit ez viszont nem igazán érdekli, hisz mint nemrég kiderült már tervezi a szabadulása utáni lépéseket. „Úgy tűnik azonnal elkezdünk zenéket készíteni, amint hazaér” – mesélte a Page Sixnek egy belsős forrás, majd így folytatta: „Már fel is kerestünk több fiatal New York-i producert, és valaki vett is neki két alapot„. Szeptember végén Charlie Puth popzenész lenyilatkozta (kisebb botrányt kavarva maga körül), hogy szívesen készítene beateket Tekashinak, tehát jelentkezők biztosan vannak a feladatra.

69 új zenéinek pedig már a kiadója is megvan, a TMZ ugyanis arról ír, hogy a rapper 10 millió dollár értékű lemezszerződést kötött korábbi kiadójával, a 10K Projects-szel. A deal elvileg egy angol és egy spanyol nyelvű lemezre szól.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés