Kövess minket

Bulvár

6ix9ine: „Nem tudom, hogyan tudnék ennél tiszteletlenebbül viselkedni veled YG, leszophatsz te idióta”

Megint itt tartunk.

Megosztva

Forrás:

6ix9ine már megint beletenyerelt egy beefbe, sőt, egyenesen megmártózott a beefben. A brooklyni rapper már rengeteg előadóval összeveszett, néha még háborúzott is, például YG-vel, aki még márciusban küldte el melegebb éghajlatra 69-t, amiért a Blood kötődését hangoztatta, a comptoni MC szerint habiból. Akkor ment egy ideig az oda-vissza beszólogatás, hogy utána valaki más vegye át a stafétát, például Chief Keef.

Azóta tehát tűzszünet volt, de nemrég egy interjúban ismét felmerült a kettőjük közötti ellentét, mikor YG-t egy rádióstúdióban a szivárvány hajú rapperről kérdezték. Young Gangsta nem ment túlságosan bele a dologba, látszott rajta, hogy elege van az egészből, ezért kb. annyival lezárta a dolgot, hogy már nem foglalkozik ilyenekkel, pláne, hogy 69 csak egy gyerek. Ez viszont (nyilván!) nem tetszett a brooklyni rappernek, aki Insta videóban válaszolt egy keményet. Felhozta, hogy YG még a rengeteg vendégelőadóval kiegészülve sem tudja azokat a számokat hozni, mint ő, természetesen fel lett hozva, hogy YG csak egy old head, aki hobbiból a fiatalokba áll bele, és hogy tényleg átmenjen az üzenet, még azt is benyögte: „bekaphatod„.

69 kiemelte, hogy YG úgyse fog semmit se csinálni, ergo nem fogja betalálni az utcán bosszúból. A rapper azért is lehet ebbe ennyire biztos, mivel még a chicagói vész, Chief Keef sem intézte el, hiába ment a szájtépés. Ez már nem a vad ’90-es évek, itt már senki sem szeretne meghalni egy hülye beef miatt, és ezt 69 is tudja. Kérdés, meddig lehet feszíteni a húrt, és kinél szakad el.

[instagram]BmPGYVKgyeh[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés