Kövess minket

Bulvár

6ix9ine szerint az emberek hamar elfelejtik, hogy köpött és a szabadulása után még sikeresebb lesz, mint korábban

Az őt kritizáló rapperek pedig csak irigyek.

Megosztva

Forrás:

Tekashi 6ix9ine nagyon is tisztában van vele, hogy mit gondolnak róla bizonyos hiphop körökben, de konkrétan szarik rá – tudta meg a TMZ

A bulvároldal infói szerint a rapper úgy vélekedik, hogy azok a rapperek, akik azzal vannak elfoglalva, hogy ő együttműködik a hatóságokkal, csak hogy hamarabb szabadulhasson, és ezért lepatkányozzák, azok mind irigyek rá, és szerinte az idő őt fogja igazolni. Konkrét előadókra nem tért ki, de a lista napról-napra növekszik, YG, Meek Mill, 50 Cent, Nipsey Hussle, The Game, Snoop Dogg, Lil Durk mind beoltották, amiért beköpte a bíróságon volt bandatársait (akik amúgy a vád szerint elrabolták és megverték őt), de DaBaby is kijelentette, hogy soha nem dolgozna együtt a jövőben emiatt 6ix9ine-nal, NLE Choppa pedig egy dalszövegben is megemlítette a spicliskedést. 

6ix9ine mindezek ellenére úgy érzi, hogy a szabadulása után nemhogy bezuhanna a karrierje, hanem egyenesen sikeresebb lenne, mint korábban, mivel az emberek szerinte rögtön elfelejtik majd, hogy köpött. Ezek a hírek amúgy egybecsengenek azzal a korábbi értesüléssel, hogy a rapper teljesen elutasítja a tanúvédelmi programot, mivel nem akar eltűnni, hanem folytatni akarja a zenei karrierjét.

Arról, hogy mik 6ix9ine opciói a szabadulása után, itt írtunk részletesen.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés