Kövess minket

Hiphop

6ix9ine szerint Lil Durk felhasználta King Von halálát a saját lemeze promózására

Durk lemezeladási adatokkal vágott vissza.

Megosztva

Forrás:

Talán nem meglepő, de Tekashi 6ix9ine és Lil Durk még mindig nem szívlelik egymást. A két rapper nyáron már kóstolgatta egymást, mikor 69 beugrott Durkio szülővárosába, Chicagóba, majd King Von halálakor tovább durvult a helyzet, hisz Tekashi konkrétan csak nevetni tudott azon, hogy lelőtték Durk barátját és kollégáját. Most úgy tűnik, 69 ismét felvette a kesztyűt egy kis online keménykedés erejéig, ezúttal Lil Durk új albumának eladási számait kommentálta, közben pedig ismét beletörölte a lábát King Von emlékébe.

[instagram]CJJ40yOH1W2[/instagram]
Durk negyedik stúdióalbuma, a régóta beharangozott The Voice december 24-én jelent meg, 6lack, Young Thug, YNW Melly, és persze King Von vendégszereplésekkel, Von pedig a borítóra is felkerült. Az előzetes becslések szerint egy hét alatt olyan 55 ezer példányban fogyhat a projekt, ezt pedig nem bírta szó nélkül hagyni 69.

Von nevét használta fel az eladások érdekében, nem cenzúrázta a zeneipar, és így is csak 55 ezret tudott eladni. #KingVon Nyugodjék Pisában” – írta Tekashi egy az előzetes adatokat taglaló poszt alá. Összehasonlításképp, 6ix9ine szeptemberi TattleTales lemeze 53 ezret húzott be az első héten, amit sokan kinevettek, köztük Durk.

Forrás:

Lil Durk a King Von irányába tett tiszteletlen kijelentésekre nem válaszolt, de az eladási számokra igen, szerinte ugyanis 80 ezret hoz majd a projekt. A valóság viszont ennél árnyaltabb, mint Dj Akademiks kiemelte, a The Voice csütörtökön jelent meg, de a Billboard csak 7 napos periódusokat számít, így jön ki az 55 ezer példány.

[instagram]CJUBOielMWj[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük