Kövess minket

Hiphop

6ix9ine új „GOOBA” című klipjében ott folytatja, ahol a börtön előtt abbahagyta

A rapper visszatérő klipje egy hatalmas feltartott középső ujj mindenkinek, aki nem kedveli őt.

Megosztva

Forrás: YouTube

6ix9ine tegnap este hivatalosan is visszatért új, GOOBA című dalával, és emberünk semmit sem változott, sőt, talán soha nem volt még ennyire pökhendi. 

A New York-i rappert 2018 végén tartóztatták le, több a Nine Trey Bloods utcai bandához köthető bűncselekménnyel kapcsolatban, és habár elsőre hosszú-hosszú börtönéveknek nézett elébe, végül csak 2 éves börtönbüntetésre ítélték, ráadásul azt sem ülte le teljesen, augusztusig házi őrizetbe helyezték. A gyenge ítéletet annak köszönhette, hogy feladta a bandatársait, ami a bűnszervezetekben és a hiphop kultúrán belül is patkányságnak számít. Szabadulása utáni szórványos netes posztjaiból már ki lehetett olvasni, hogy a zenélést folytató 69 nem fog esedezni azért, mert köpött, helyette keményen beleáll a dologba, magára veszi a patkány titulust, és röhögve mutat középső ujjat mindenkinek, aki kritizálja őt. Erre jött rá most a GOOBA című dal, ami ennek a flegma attitűdnek kb. a százszorosa.

[vembed youtube=”pPw_izFr5PA” ]A rapper visszatérő trekkje egy random pár soros flow váltástól eltekintve centire ott folytatódik hangzásban, ahol a STOOPID-dal abbahagyta. Félig üvöltözős hype dal, amit simán le lehet nyomni egy klubban, vagy megőrülni rá egy fesztiválon, miközben a szöveg gyakorlatilag annyi, hogy kapja be az összes hater, na meg RATATATA és HAHAHAHA. A dalhoz készült klip talán még ennél is jobban a fejünkbe akarja kalapálni a 69 ismérveket, minden szivárvány színben pompázik, a giga thotok (köztük 6ix9ine hűséges barátnője) neon tapadósban rázzák, egy ponton pedig a nyomkövetőjét is megcsodálhatjuk, és patkány emojivá is átváltozik, csak hogy egy pillanatra se felejtsük el, spicliskedett és nem érdekli. A videó a megjelenése után pár órával már 10 millió feletti megtekintésnél járt a YouTube-on.

Forrás: YouTube

6ix9ine ígéretét betartva a premier után felugrott Instagram Live-ra, ahol azzal magyarázta, hogy köpött, hogy a bandatársai korábban elárulták, lefeküdtek a gyereke anyjával, meg akarták ölni az édesanyját, és el is rabolták. Állítása szerint innentől kezdve már nem lehet utcai törvényekre hivatkozni, mert megtört a köztük lévő bajtársiasság. Magabiztosságból persze itt sem volt hiány. „Más soha nem tudna visszajönni úgy, hogy együttműködik az ügyészséggel. Nektek ez soha nem menne. Egy élő legenda vagyok 24 évesen” – mondta a Live során, mely rekordot döntött, 2 millióan nézték egy időben az Instagramon.

[vembed youtube=”SVNByhvwfYE” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés