Kövess minket

Hiphop

6ix9ine új lemezének eladásai csak a töredéke lehet az előzőnek, rögtön beindult az oltogatás

Lil Durk, Blueface, és Trippie Redd máris elkezdték cukkolni a rappert.

Megosztva

Forrás:

Tekashi 6ix9ine szeret nagyokat mondani, de az új, „Tattle Tales” című lemezének előzetes eladásai számait akárhogy csavarja, nehéz lesz győzelemként felmutatnia. 

A rapper random bejelentett, majd szeptember 4-én megjelent második albuma az első becslések szerint 150 ezer példányban fogyott, de ez az igen magas prognózis elég hamar visszaesett mindösszesen 50 ezer példányra. 69 jóbarátja, és low-key sajtósa, DJ Akademiks ezt azzal magyarázta, hogy valószínűleg a Billboard nem ismeri el a különböző merch cuccokhoz adott lemezeket, mely gyakorlat az elmúlt években igen népszerű lett az eladási számok felturbózására. Ez egyelőre amúgy csak egy teória, AK sem tudta biztosra mondani.

[instagram]CE2aSkCgvTt[/instagram]
Ennek ellenére az 50 ezer példány minden oldalról nézve visszaesés 69 számára, hisz első, 2018-ban megjelent Dummy Boy című debütáló albuma még 66 ezer példányban fogyott, és az elmúlt két évben 69 csak még ismertebb név lett, tehát az eladási számainak pont hogy felfelé kellenének kúsznia. 

A visszaesést persze a rapper által oltogatott kollégák is észrevették, és jól körbe is röhögték emberünket. Blueface nevetve kommentelte, hogy 69 csillaga leáldozott, ami az esetében azért kicsit ironikus kijelentés, de Lil Durk, és Lil Tay is jót szórakozott az 50 ezres példányszámon.

[instagram]CE2eDSKAUKg[/instagram]
A legjobban talán 69 egyik régi haragosa, Trippie Redd szórakozott a témán, ő kvázi egy videóan nevetett 69 arcába.

Végleges eladási számokat amúgy majd csak később lehet csak tudni.

[instagram]CE2fpjAhr70[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük