Kövess minket

Bulvár

6ix9ine volt menedzsere bűnösnek vallotta magát a bíróságon, a rappert egy hálátlan patkánynak tartja

Shotti nagyon nem örül, hogy 6ix9ine köpött.

Megosztva

Forrás:

6ix9ine korábbi menedzsere, Kifano „Shotti” Jordan bűnösnek vallotta magát csütörtökön a bíróságon, két fegyverrel elkövetett bűncselekménnyel kapcsolatos vádpontban is – tudta meg a Vulture. A rappert és menedzserét még tavaly novemberben tartóztatták le, mindkettőjüket utcai bandában elkövetett bűncselekményekkel gyanúsítják, ebben a tiltott fegyvertartáson át a rablásig és a halálos fenyegetésig sok minden beletartozik. 69 januárban kilenc vádpontban vallotta magát bűnösnek és állítólag a hatóságok munkáját is hajlandó segíteni információkkal.

Shotti egyik ügyvédje, Jeffrey Lichtman azt nyilatkozta, hogy elég kemény vádak vannak a védence ellen, és nincs könnyű dolga a védelemnek, mivel videófelvételek bizonyítják a bűnösségét, és ennyi fegyverrel elkövetett bűncselekmény esetén már kötelezően ki kell szabnia majd a bíróságnak egy alapbüntetést, a volt menedzser tehát szinte biztos nem ússza meg a börtönt, már csak a hosszúsága a kérdés. Lichtman szerint a legrosszabb forgatókönyv 50 év börtön volt, most már olyan 15 évet saccol a védencének. 

6ix9ine korábbi DJ-je, Pvnch még a bűnösség beismerése előtt tudott beszélni a rácsok mögött lévő Shotti-val, a diskurzus során pedig 6ix9ine neve is felmerült. Shotti egy hálátlan patkánynak hívta a rappert, aki szerinte minden létező utcai szabályt megszegett azzal, hogy együttműködik a hatóságokkal. Szerinte 69-nak nem volt miért köpnie a zsaruknak. De mint látjuk, idővel ő is inkább a beismerést választotta.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés