Kövess minket

Film

7 Arany Málnára jelölték Machine Gun Kelly első rendezését, köztük a Legrosszabb rendező és a Legrosszabb színész kategóriában

Megosztva

A Marilyn Monroe életéről szóló „Szöszi” című film kapta a legtöbb, nyolc jelölést a legrosszabb produkciókat díjazó Arany Málnára. A Szöszit egyebek mellett a legrosszabb film, forgatókönyv és rendező kategóriában is jelölték.

A második legtöbb jelölést Machine Gun Kelly első saját rendezése, a „Jó gyászolást 😉” kapta. Mint korábban írtuk, MGK filmje egy stoner vígjáték, mely jó sok celeb cameót vonultat fel, Pete Davidson, Dove Cameron, Dennis Rodman, Danny Trejo, YG, Trippie Redd, és még Snoop Dogg is feltűnik a vicceskedő filmben. A filmet MGK rendezte és írta, Mod Sun nevű barátjával együtt, és a főszerepet is ő játssza. A film a kritikusok véleményét összesítő Rotten Tomatoeson 0%-on áll, de az IMDb-n is lehúzták a filmet, ott a 10-ből csak 3,2 pontot adtak rá a nézők. Maga Machine Gun Kelly a Legrosszabb színész és a Legrosszabb rendező kategóriában kapott jelölést Mod Sun mellett, akivel a Legrosszabb színészi kombináció kategóriában is osztozik. A „Jó gyászolást 😉” a Legrosszabb film és a Legrosszabb forgatókönyv kategóriában is kapott jelölést, valamint két különböző jelölést a Legrosszabb mellékszereplő kategóriában (Mod Sun és Pete Davidson).

A Legrosszabb film kategória további jelöltjei a Pinokkió, A sellő és a Napkirály, valamint a Morbius.

Az Arany Málna-díjat egy nappal az Oscar-gála előtt, március 11-én osztják ki.

(MTI, Kerrang)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés