Kövess minket

Stílus

7 dolog, amit a boldog emberek csinálnak

Mindenki máshogy indítja a napját, van, aki kávéval, de akad olyan is, aki mozgással vagy meditációval. De vajon mi a boldog emberek titka? A válasz a részletekben rejlik.

Megosztva

1. Ép testben ép lélek – tartja a jó öreg mondás. A boldog emberek rendszeresen egy pohár vízzel indítják a napjukat. A legegészségesebb tisztán, de akadnak olyanok, akik pár csepp ciromlevet vagy almaecetet is kevernek hozzá. A víz segít a szervezetnek az ébredésben és támogatja az emésztést is.

2. Az egészséges és boldog embereknek reggel nem az az első dolga, hogy automatikusan csekkolják a telefonjukat. A reggelt sosem pazarolják e-mailek elolvasására, sőt a koncentrációt igénylő feladatokat is későbbre ütemezik.

3. A napi rutin a hálaadással kezdődik, melyet a boldog emberek még az ágyban hajtanak végig. 10 mély lélegzetet vesznek, melynek kifújásakor olyan dolgokon gondolkodnak, amiért hálásak. A gyakorlatsor elvégzése közben sokat mosolyognak, melytől a nap is pozitívabbá válik.

4. Fontos a reggeli mozgás – lehet szó kardióról, intenzív tréningről vagy akár csak futásról. A sporttal nemcsak az erőnlét fokozható, hanem a pozitív gondolatok tárháza is bővíthető, ami ugyebár a boldog élet titka.

5. Sok embernek gondot okoz a nap megtervezése. Ha szeretnéd elkerülni a stresszt, akkor már a reggeli órákban rakd össze fejben a napi teendőket.

6. Ne lépj ki az utcára reggeli nélkül! A nap egyik legfontosabb része a reggeli, amely egyben a legfőbb energiaforrás is. Törj az élre gyümölcsökkel, fehér joghurttal és a zabpehely tökéletes kombinációjával!

7. Végül, de nem utolsósorban a jó hangulatú reggelhez semmi sem passzol jobban, mint a jó zene. Miközben kávét készítesz vagy zuhanyozol, esetleg sminkelsz, kapcsold be a rádiót, vagy válassz kedvedre a Spotify kínálatából!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés