Kövess minket

Film

7 dolog, amit nem tudtál Az ördög Pradát viselről

Az ördög Pradát visel című film idén 10 éves, azonban néhány kulisszatitokra még csak most derült fény.

Megosztva


Igen! Pontosan 10 év kellett ahhoz, hogy kedvenc filmünk főszereplői – Meryl Streep és Anne Hathaway – a forgatás kulisszatitkait megosszák a rajongókkal.

  • Andy Sachs szerepét először nem Anne Hathaway kapta. A főszerepet eredetileg Rachel McAdams játszotta volna, azonban a színésznő túl kommersznek tartotta, ezért többszöri megkeresés után sem vállalta. Ellentétben vele Anne annyira szerette volna a szerepet, hogy a FOX 2000 vállalat volt igazgatóját is megkereste.
  • Kalandos módon jutott a szerephez, a második asszisztenst alakító Emily Blunt is. A színésznő a kamera elé farmerben és trikóban állt, de sikerült meggyőznie a stábot, ezért megnézték szebb öltözetben is.
  • Irány Miranda! Ugye, te is emlékszel arra a jelenetre, amikor kinyilvánítja véleményét a kék kardigánról? Miranda szerepét senki sem alakíthatta volna jobban, mint Meryl Streep.

hi anne hathaway the devil wears prada devil wears prada

  • Meryl Streep nemcsak a kamera előtt játszott, hanem a szereppel való azonosulás érdekében a forgatás teljes időtartama alatt tartotta magát Miranda Priestly karakteréhez.
  • Meryl Streep utolsó mondata Párizsban eredetileg nem az volt, hogy „Mindenki olyan akar lenni, mint mi”, hanem az, hogy „Mindenki olyan akar lenni, mint én.” A személyes névmást a színésznő javaslatára változtatták meg.
  • A film kosztümjeit a világhírű stylist, Patricia Field tervezte, melyek körülbelül 1 millió dollárt kóstáltak.
  • Azt a jelenetet, melyben Miranda Andy asztalára dobta kabátját harmincszor (!!!) vették fel. A stáb nagyon jól szórakozott azon, hogy Meryl Streepnek sosem sikerült eltalálnia normálisan az asztalt.
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés