Kövess minket

Hiphop

7 év után végre visszakerült Bobby Shmurda fejére a New York Knicks sapka

Megosztva

Bobby Shmurda legendás „Hot N*gga” című klipjében van egy jelenet, melyben a rapper leveszi a fejéről a New York Knicks kosárcsapat logójával ellátott snapbackjét, majd lazán a levegőbe hajítja. A kamera ezután kizoomol, hogy jobban megcsodálhassuk Shmurda táncmozdulatait, de a sapka valamiért sosem ér földet.

A legendák arról szólnak, hogy Shmurda olyan erővel dobta el a sapit, hogy az áttörte a Föld légkörét, és azóta is az űrben kering valahol, várva, hogy a rapper úgy hívja vissza magához, mint ahogy Thor teszi a kalapácsával.

Shmurda sapkájának rejtélyéről rengeteg mém készült az elmúlt években, amik már csak azért is ki tudtak teljesedni, mivel a rapper börtönben csücsült az elmúlt hét évben, így nem igazán tudott reagálni a nagy sapka talányra. Szabadulásakor aztán ismét teljes erővel ment neki az internet a nagy sapkagate-nek, valaki még egy festményt is készített a mitikus pillanatról, mikor Shmurda sapkája visszatér gazdájához.

Hét év elteltével viszont most végre lezárult a keresés. Bobby egy Insta Live során mutatta meg, hogy megvan a sapesz, majd fel is próbálta azt, mindenki nagy örömére. „Nem akarjátok ezt látni. Visszatért a sapka!!” – üvöltik a videón, mely biztos sokak szemébe könnyet csalt.

Meteorként csapódott vajon Bobby mellé a fejfedő, vagy mind át lettünk verve, és végig a szekrényében volt? Vannak kérdések, melyeket talán jobb nem is feltenni, mert a válasz csak megzavarná a tér-idő kontinuumot.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés