Kövess minket

Tech

7 játék, mely maximumra csavarta a HYPE-ot az E3 után

Egy szó: KELL!

Megosztva

Forrás:

Az E3 igazából még csak ma kezdődik, de a lényegen, a két konzolgyártó (Microsoft, Sony) és a jelen lévő kiadók (Ubisoft, EA, Bethesda) prezentáción már túl vagyunk, szóval ki is válogattuk azt a hét előzetest, bejelentést, játékmenet leleplezést, stb., melyek a legnagyobb izgalommal töltötték el gamer szívünket.

Star Wars: Battlefront 2

Az EA 2015-ben rebootolta a Star Wars Battlefront sorozatot, de a kezdeti hype ellenére a játék sokaknak csalódást okozott. Az egyszemélyes kampány hiánya, a monoton harcrendszer, és a játék által kínált opciók szegényessége mind azt mutatta, hogy a Battlefront egy félig kész játék, melyet mikrotranzakciókkal akarnak feltölteni, lehúzva ezzel a játékosokat.

A második rész elvileg az összes korábban felrótt hibát kijavítja majd. Lesz kampány, ráadásul egy teljesen új sztorival, mely kiegészíti majd az első 7 filmet. Mélyebb multira lehet számítani, és az EA még rendszeresen érkező, ingyenes DLC-ket is beígért, félig jóvá téve a korábbi kapzsiságukat. Oh és nem mellesleg a játék lélegzetelállítóan gyönyörű, de ezt betudjuk a Frostbite játékmotornak.

[vembed youtube=”_q51LZ2HpbE” ]

God of War


A tavalyi Sony konferencián leleplezett exkluzív God of War reboot hamar megkapta a „Dad of War” gúnynevet, mivel sokan féltek, hogy a korábban brutális gyilkolászásokról és nyughatatlan dühről szóló játék egy kisfiút kísérgető Last of Us klónná alakul. Kratos ugyanis most már egy a Skandináv kultúrkörbe áthelyeződött apuka lett, aki mellett végig ott lesz a fia. A friss trailer a bizonyíték rá, hogy a durva akciójelenetek ettől még nem tűnnek el.

[vembed youtube=”gOE2BVRCUkM” ]
Spider Man

Szintén PS4 exkluzívként érkezik az Insomniac Games által fejlesztett Pókember játék. Játékmenet leleplezést vártunk és nem kellett csalódnunk, képregényjáték rég volt ilyen jó kezekben. Gyönyörű grafika, a Batman Arkham sorozatából átemelt harcrendszer és látványos városi hálóhintázás ad biztosítékot arra, hogy ez lesz minden idők legfaszább Pókember videojátéka.

[vembed youtube=”K4zm30yeHHE” ]
Far Cry 5

Egy kis őskori kitérő után a Ubisoft visszatér a számozott Far Cry-okhoz, ezúttal egy technológiailag elmaradott amerikai várost használva helyszínként. A Far Cry 5 létezéséről már hetek óta tudunk, de azt, hogy milyen lesz mozgásban csak most nézhettük meg. Lesz légiharc, kooperatív online mód egy kutyával és egy női orvlövésszel, no meg persze mindenféle brutális őrültség, mely a nyitott világú játékokat jellemzi.
[vembed youtube=”DnVYZbGrEJM” ]
Days Gone

2017-ben bőven lerágott csont a zombiapokalipszis, de ha egyet mégis választani kell, akkor az a nyitott világú, PS4 exkluzív, akció-túlélő horror Days Gone legyen, mert a Syphon Filter fejlesztői készítik, és ennyi elég is a hype-hoz.

[vembed youtube=”6uED22JERB8″ ]

Anthem

Kevés igazi, előre nem látott durranás volt az idei E3-on, de közülük egyértelműen az Anthem húzta magával lefelé a legtöbb állat. A BioWare által fejlesztett nyitott világú, akció-RPG-t sokan hasonlítják a nagy sikerű Destiny-hez, hisz ez is egy vibráló, online világot tár elénk, ahol akár barátainkkal közösen is legyűrhetjük a játékot. Az Anthem ennek ellenére a magányos farkasoknak is nyújt majd kontentet, nem úgy, mint a Destiny. A lenyűgöző Frosbite játékmotorral érkező játék előzetese után elég egyértelmű, hogy a BioWare inkább ebbe feccölte az energiáit az összecsapottnak hatott Mass Effect: Andromeda helyett.

[vembed youtube=”EL5GSfs9fi4″ ]


Forza 7

Az Xbox 360 éra óta a Forza átvette a Gran Turismo-tól az autós játékok koronáját, a hetedik rész pedig bizonyítja, hogy a fejlesztőknek eszük ágában sincs visszaadni azt. Pöpec grafika 4K-ban, 60 képkocka másodpercenként, mindezt továbbra is exkluzíve a Microsoft platformokra. A játék pályák alatti dinamikusan változó időjárást és testreszabható karaktereket is bevezet. 

[vembed youtube=”Sk9SPaVJs_Q” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés