Kövess minket

Aztaa

700 ezer dollárt gyűjtött össze meztelen képekkel egy insta modell az ausztál erdőtűzek elleni küzdelemhez

„Törölték az Instagram oldalamat, a családom kitagadott, és a srác, aki tetszik nem hajlandó beszéni velem, de szarok bele, mentsük meg a koalákat!”

Megosztva

Forrás: Instagram

Kaylen Ward egy igazi meztelen hős. A 20 éves insta modell és Onlyfans szexmunkás különös módját választotta az Ausztráliában tomboló erdő és bozóttüzek elleni harc segítésének, de az ötlete bejött, hisz hatalmas pénzeket gyűjtött össze a jó ügy érdekében, cserébe viszont többen elfordultak tőle és még az Instagram is felfüggesztette a profilját.

Ward még előző hét szombaton osztott meg egy posztot, melyben azt ígérte, hogy minden egyes ember, aki  minimum 10 dollárt adományoz valamelyik az erdőtűzek ellen küzdő ausztrál alapítványnak, az kap tőle DM-ben egy meztelen fotót, már ha az illető tudja bizonyítani, hogy adakozott. A poszthoz a fenekét is csatolta, amolyan ösztönzésképpen.

[twitter]https://twitter.com/lilearthangelk/status/1213284066755317761[/twitter]
A felhívás azonnal virális lett, Ward iszonyat sok üzenetet kapott, mint a BuzzFeed News-nak elmondta, annyira kezelhetetlenné vált a helyzet, hogy egy négy emberes csapat szűrte a leveleit, hisz nem csak a kéréseket dolgozták fel, de az adományozás hitelességét is ellenőrizniük kellett, mielőtt küldtek volna egy meztelen fotót. Hétfő reggelre már 73 ezren osztották meg a posztját, és közel 700 ezer dollárt gyűjtött össze az akciónak köszönhetően. Ezután elkezdte Meztelen Filantrópnak hívni magát a közösségi oldalain.

A Twitter mellett amúgy Wardnak Instagramon is szép követőszámai voltak, a platform viszont nagyon szigorúan kezeli a szexmunkásokat és a meztelenkedést, ezért mikor eljutott hozzájuk, hogy a modell mit csinál, felfüggesztették a profilját. Ward állítja, ő nem szegte meg a platform szabályait. Később arról tweetelt, hogy nem csak az Instáját veszítette el, de a magánéletében is okozott zavart az adománygyűjtés.

„Törölték az Instagram oldalamat, a családom kitagadott, és a srác, aki tetszik nem hajlandó beszéni velem, de szarok bele, mentsük meg a koalákat!”

[twitter]https://twitter.com/lilearthangelk/status/1213713839155486721[/twitter]
(The Cut)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés