Kövess minket

Bulvár

Cam’ron potencia javító italt szürcsölt a CNN interjújában, miközben Diddy-ről kérdezték

Megosztva

Cam’ron láthatóan nem akart részt venni abban az interjúban, ahol a CNN riportere a felkavaró videóról kérdezte, melyen az látható, hogy Diddy bántalmazza az ex-barátnőjét, Cassie-t.

Az MC az interjú elején elmondta, hogy teljes mértékben elítél mindenféle nők elleni erőszakot, valamint a Diddy ellen felmerült egyéb vádakat is, mint például az emberkereskedelem és a nemi erőszak. A riporter arról is kérdezte, hogy felismeri-e azt a Diddy-t, akit a felvételen látott, de Cam’ron hangsúlyozta, hogy nem is ismeri annyira mélyen Diddy-t, hisz sosem az ő kiadójánál volt, ettől még undorodik attól, ami a felvételeken látható.

A riporter próbálta újabb kérdésekkel folytatni a beszélgetést, de Cam’ron érezhetően nem akart a témáról többet diskurálni és helyette beleivott a saját, libido-javító italába, amit szépen a kamerának is megmutatott. „Bocsánat, ezután dugni megyek” – tette hozzá. Az interjú már ekkor is elég kínos volt, de pár semmilyen válasz után a lezárás talán még kínosabb volt, mikor Cam’ron kiakadva kérdezte az ügynökét, hogy a teamjéből ki mondott igent erre az interjúra, elege van abból, hogy csak Diddy-ről kérdezgetik.

A 2016-os biztonsági kamerafelvételek, melyen az látható, hogy Diddy megveri az akkori barátnőjét, Cassie-t, a napokban került a CNN birtokába. A videó részben bizonyítja azokat a vádakat, amik miatt Cassie korábban be is perelte Diddy-t, amely pert 24 órán belül rendeztek is. Diddy-t azóta többen is erőszakos viselkedéssel és kényszerítéssel vádolták meg. Diddy az Instagram oldalán kért bocsánatot a szóban forgó felvételen látottakért, állítása szerint akkoriban nagyon mélyen volt az életében, és azóta terápiára jár.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés