Kövess minket

Stílus

8 gyönyörű nő, akiknek még a felnyírt haj is jól áll

INSPIRÁCIÓ!

Megosztva

Már sokszor ahhoz nagy bátorság kell, hogy valaki bevállaljon egy a szokásosnál rövidebb frizurát, de mikor a fodrászunk poénból bedobja, hogy: “Na és ha az egészet levágnánk nullással?” akkor azért a kínos nevetésen túl mégiscsak belegondolunk: “Miért vagyok ekkora nyuszi, be…kéne…vállalnom!” – és sok celeb meg is tette, igaz sokszor csak egy szerep kedvéért, de legalább utána se hordtak parókát. Kiválasztottuk a nyolc legszebbet.

8. Jessie J

Az angol énekesnő először 2013-ban vágatta le a haját egy jótékonysági rendezvény keretein belül, majd két évre rá egy szakítás után is megvált tőle. Az biztos, hogy még ez a kopasz séró is jobban áll, mint az az előnytelen frufru.

7. Robin Tunney

Itt a beismerés ideje. Robint csak azért válogattuk be, hogy a kihangsúlyozzuk mekkora elfeledett kultklasszikus “A zenebirodalom visszavág” című 1995-s film, melyben a színésznő kopaszra nyírja a fejét. A csodás ’90-es évek MTV hangulatban úszó film egy igazi rejtett gyémánt, így ha esetleg most becsuknád a cikket és azonnal letöltenéd full nem haragudnánk meg.

6. Karen Gillan

Karen biztosan nem bánta meg, hogy egy ideig tükörnek is lehetett használni a fejét, ugyanis “A galaxis őrzői” annyira jó film lett, hogy már a bemutató előtt zöldutat kapott a folytatás. Azt egyelőre ő se tudja mondjuk, hogy a folytatásban is kopasz lesz-e. 

5. Cate Blanchet

Blanchet tényleg bármilyen szerepet eljátszik, és azzal sem volt semmi baja, ha nincsen semmi haja. ba dum tss! Oké, oké gagyi rímeket félretéve a színésznő 2012-ben “A gyilkosok is a mennyországba mennek” című film kapcsán azt mondta: “Csak el kell fogadnod magad, és akkor sokkal magabiztosabb leszel az életben.” – Ámen Cate Coelho, ámen.

4. Amber Rose

Kanye West és Wiz Khalifa volt barátnője mostanában inkább mikrózott nőjogi aktivistaként járja a televíziós műsorokat, de mi még emlékszünk, mikor még Ludacris friszkóját nyúlta a “What them girls like” című videóban és azóta vissza se nézett.

3. Charlize Theron

Hey, ha nő lennék és egy apokaliptikus rémálomban kéne túlélnem, lehet én se szeretném, ha hajam beleakadna valamibe, így jobb a biztosra és a kényelmesebbre menni. Ha bármelyik haverod felhozza, hogy ebben a filmben nézett ki Charlize a legrosszabbul, csak mert kopasz, nyugodtan kérdezz vissza, hogy: “Láttad te egyáltalán a Rém című filmet?“.

2. Lera Abova

Az orosz származású német modell egyetlen egy indok miatt nem első ezen a listán, annak ellenére, hogy a személyiségéhez még illik is a kopasz stílus. Méghozzá azért mert hosszú hajjal ennyire szép. Na meg ennyire.

1. Natalie Portman

Van bármi, ami rosszul áll Natalie Portmannek? Jól állt neki a rózsaszín paróka a Closerben, a terhesség a való életben, sőt még az is szexi mikor héberül beszél, majd pont egy nullás gép fogna ki rajta?

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.