Kövess minket

Aztaa

850 kilométert utazott egy kínai boltos csak azért, hogy jól elverje a nőt, aki rossz értékelést adott neki a neten

Nagyon a szívére vette a dolgot.

Megosztva

Forrás: Youtube

Bizonyára sokan emlékeztek arra a Jay és Néma Bob jelenetre, amikor felkeresik és szitává verik azokat az embereket, akik negatív kommenteket hagytak róluk az interneten. Valami hasonló történt december végén Kínában.

Egy online eladó, nevezzük csak Zhang-nak, ruhákkal üzletel a kínai „Vaterán”, a Taobao-n. Egészen addig kimondottan jól ment a bolt, míg egy hölgy, Xiao Li negatív értékelést nem adott neki, mivel az általa megvásárolt ruhák négy napos késéssel érkeztek meg a címére. Még egy elkeseredett üzenetet is írt Zhang-nak, a kereskedő azonban ezt egyáltalán nem vette jó néven és bosszút esküdött.

Miután kinyomozta hol lakik a nő, nem volt rest 850 kilométert utazni csak azért, hogy jól elverje. Hihetetlen ugyan, de valóban megtalálta: fényes nappal ütötte-rúgta az elégedetlen vásárlóját a nyílt utcán, aki a támadást követően zúzódásokkal került kórházba. De a történet itt még nem ért végett. Zhang továbbra is üzenetekkel bombázta a nőt, miszerint, ha nem vigyáz újra meglátogatja, ám akkor már nem lesz ennyire finom.

Az eset Zhengzhou városában történt, a biztonsági kamerák rögzítették a támadást. A rendőrség már nyomoz. Xiao pedig valószínűleg nem rendel többet Zhang-tól.

(Dailymail)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés