Kövess minket

Bulvár

Ennyi! Iggy Azalea nem ad több esélyt?

Iggy Azalea és a Nick Young kapcsolata minden jel szerint véget ért. Legalábbis arról, hogy az énekesnő már nem viseli eljegyzési gyűrűjét, szakításra lehet következtetni.

Megosztva

Az ausztrál énekesnő a napokban posztolt Instagramjára egy fotót, mely alá pár sort is biggyesztett. Iggy a kép alatt osztotta meg követőivel, hogy szereti Nicket, de már nem tud benne bízni. Az énekesnő azt is hozzátette, hogy az elmúlt hetekben esélyt adott a kapcsolatuknak, azonban a napnál is világosabb számára, hogy a hűtlenséget nem tudja megbocsájtani.

[instagram]BG2pXhVLqJs[/instagram]

A szakításra körülbelül három hónappal az után került sor, hogy az internetre egy olyan videó került fel, melyben a sportoló elismerte, hogy kapcsolatuk alatt megcsalta az énekesnőt. Iggy nem tudta elhinni, hogy ez megtörténhet vele, ezért bizonyítékokra volt szüksége. Az énekesnő visszafogadta kegyeibe, azonban a tervezett esküvőre sosem került sor.

A páros még 2013-ban kezdett randizgatni, a sportoló tavaly júliusban pedig el is jegyezte az énekesnőt. A szakításról a rajongók kezdtek el spekulálni. Iggy Azalea nem is olyan régen ünnepelte születésnapját, ahol többen is kiszúrták, hogy a jegygyűrű már nem díszeleg ujján.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés