Kövess minket

Bulvár

Tory Lanez a részegségével magyarázta, hogy rálőtt Megan Thee Stallionra

Az vesse rá az első követ, aki nem lövöldözik az utcán pár pia után.

Megosztva

Forrás:

Tory Lanez a nyáron minden bizonnyal rálőtt Megan Thee Stallionra egy házibuli után, egy most előkerült SMS-ben pedig meg is indokolta, miért, de az érvelése nem túl meggyőző.

A júliusi incidens részletei homályosak, de a végeredmény beszédes, Megan vérző lábbal került kórházba, több lőtt sebbel, miután a fegyverropogások miatt kihívott rendőrök megállították Tory Lanez autóját Hollywood Hillsben. A konfliktussal teli este igazi sztoriját mindkét fél próbálta titokban tartani, mivel nem akarták bevonni a rendőröket, de a publikum ettől még összerakta a puzzle-t: Tory Lanez meglőtte Megant egy vita során.  

A TMZ-nek most a birtokába jutott egy üzenet, melyet Tory küldött, kb 15 órával a lövöldözés után a rapper csajnak, ebben gyakorlatilag bocsánatért esedezik. „Tudom, hogy valószínűleg sosem állsz velem többet szóba, de őszintén, szívből sajnálom, ami történt. Nagyon részeg voltam.” Tory nem említi egyértelműen lövöldözést az SMS-ben, szimplán sajnálatát fejezi ki, hogy az „incidens” egyáltalán megtörtént. „Nem tudom megváltoztatni, ami történt, borzalmasan érzem magam, tényleg túl részegre ittam magam” – írta.

Megan állítólag sosem válaszolt az üzenetre.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés