Kövess minket

Hiphop

Akár Grammy-díjra is jelölhetik Kendrick Lamar „Not Like Us” Drake diss zenéjét

Megosztva

Kendrick Lamar a „Not Like Us” című diss slágerének köszönhetően akár újabb Grammy-díjra tehet szert, mivel a dal könnyen a jövő évi díjátadó egyik esélyese lehet. Erről Harvey Mason Jr. a Amerikai Hanglemez-akadémia vezérigazgatója beszélt a TMZ-nek adott interjújában.

Nyilvánvaló, hogy ez egy dögös dal, elképesztő művészi munka” – mondta Mason Jr. a listavezető számról. „Nagyszerű írás… Hihetetlen„. Mason Jr. rámutatott arra is, hogy Kendrick eddig is kedvelt volt az akadémia által. „Sikeres volt a szervezetnél… Nem látok okot arra, hogy miért ne lehetne jelölni a dalt„.

Lamar eddig 50 Grammy-jelölést szerzett, és 17 győzelmet gyűjtött be különböző kategóriákban, köztük a legjobb rap-album, a legjobb zenei videó, a legjobb rap-dal és a legjobb rap-előadás kategóriában. Lamar legutóbbi albuma, a Mr. Morale & the Big Steppers az év albuma Grammy-jelölést érdemelte ki, a rapsztár pedig a legjobb rap album díját vihette haza.

Ha esetleg a diss végül nem csak hogy jelölve lenne, de esetleg díjra is lenne váltva, extra pikáns pillanat lenne a Grammy-k történetében, hisz Drake az elmúlt évben látványosan bojkottálta a díjátadót, így az akadémia kicsit vissza is szúrhatna neki.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés