Kövess minket

Hiphop

Megütötték Rick Ross-t Kanadában, miután lejátszott egy Drake diss-t

Megosztva

Fizikai erőszakba torkollott Rick Ross és Drake beefje, miután OVO verőlegények nekitámadtak a floridai rappernek Kanadában.

Rozay vasárnap (június 30.) a vancouveri Ignite Music Festivalon lépett fel, ahol Kendrick Lamar „Not Like Us” című dalát is lejátszotta, amelyben többek közt Drizzy-t pedofilnak nevezik. Tekintve, hogy Drake bizonyos körökben helyi hős Kanadában, egyeseknek nem tetszett Ross húzása. Miután lejött a színpadról, miközben a dal még mindig szólt, Rozay egy csapat férfival került szembe, akiket láthatóan feldühített, hogy Drake otthonában játszotta le a számot. A rapper összeszólalkozott a férfiakkal, majd miután elfogytak a szavak, Rozay felé ököllel érkezett a következő válasz.

Ezek után verekedés tört ki Rozay sleppje és az OVO csapat között, melyből látszólag az utóbbi jött ki győztesene, hisz Ross kíséretéből többen is a földre kerültek. Maga a rapper nagyrészt elkerülte a dulakodást, miután kezdetben megütötték.

A közelharc végén az MMG mogul csapatának egyik tagja eszméletlenül feküdt a fűben, és el kellett vinni.

Rick Ross amúgy már a Kendrick vs. Drake beef kirobbanásának első pillanatában Drake ellenében ment, és saját diss-t is ledobott, amihez később videot is forgatott.

Kanada tehát nem Compton, itt sokan Drake oldalán állnak, jó példa erre, hogy The Weekndet nemrég erőszakkal fenyegette meg a torontói rapper Top5, amiért Drake-nek üzengetett dalokon. Az Instagram Stories-ján Top5, aki egyébként épp gyilkosság miatt vár bírósági tárgyalására, azt írta, hogy nehogy Torontóba merjen jönni, mert megbánja. Ezután egy képet posztolt The Weekndről, és azt írta: „@theweeknd elkezdtél kokózni, most meg hirtelen Comptonból jöttél? Várj, amíg meglátunk téged.”

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés