Kövess minket

Aztaa

Drake megmentett egy olasz labdarúgócsapatot a csődtől

Megosztva

Az olasz Venezia labdarúgócsapat 1907 óta létezik, és a Serie B divízió egyik erőssége. A 2020–2021-es szezonban a Serie B-ben megnyerte a rájátszást, így a 2001–2002-es szezon után újra a Serie A-ban szerepelhetett. Sajnos azonban a nagy pénzek elkótyavetyélése miatt bajba kerültek. Csőddel néztek szembe, és közel álltak ahhoz, hogy a Serie D-be essenek vissza. Így, mivel kifogytak a lehetőségekből, a Venezia FC tulajdonosa, Brad Katsuyama hatalmas szívességet kért Matte Babel-től, aki történetesen Drake csapatának tagja, konkrétan márkaigazgató.

Egyszerűen megfogalmazta a problémát – a Venezia-nak néhány héten belül tízmillió eurót, majd néhány hónapon belül legalább harmincmillió eurót kell összegyűjtenie, különben a klub csődbe megy” – mondta Babel. Hárman együtt pedig meg is tudták oldani a dolgokat. Úgy tűnik, körülbelül két hét alatt mindhárom férfi ki tudott tárgyalni egy 40 millió dolláros adományt egy maroknyi észak-amerikai befektetőn keresztül. Most már sokkal jobban megy a Venezia FC-nek.

A TMZ Sports úgy tudja, új tehetségek és létesítmények vannak készülőben, a beruházásokkal pedig a 2027-2028-as szezonra szeretnének elkészülni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés