Kövess minket

Hiphop

50 Cent elárulta, miért nem szerződtette le anno Desiignert, a rapper egy diss trekkel válaszolt

Megosztva

Desiigner ledobott egy 50 Cent diss trekket, miután a G-Unit boss nemrégiben elmesélte egy interjúban, hogy inkább kihagyta a rapper szerződtetését.

A hét elején 50 Cent elárulta, hogy a 2016-ban megjelent „Panda” című kislemezének sikere közepette lehetősége volt leszerződtetni Desiignert. A rapper járt is az irodájában, még mielőtt Kanye kiadójához szerződött volt. Fifty azonban végül úgy döntött, hogy nem vállalja be új előadójának Desiignert, amikor megtudta, hogy a New York-i rappernek nincs más slágere készülőben, mint a „Panda„. „Elég nehéz volt, mert iszonyat nagyot ment a slágere, de úgy voltam vele, hogy nem adhatok neki így pénzt” – mondta 50.

Desiigner-hez is eljutottak 50 megjegyzései, és visszavágott egy diss trekkel. Egy autóból posztolt egy videót, miközben a telefonjáról olvasott fel sorokat. „Válasz 50 Cent-nek. Egy újabb sláger” – írta a videóhoz.

Desiigner a dissben olyanokat rappel, hogy 50 Cent helyett ő 50 milliót tett el a dealjéből, és amúgy sem érte volna meg Fifty-hez szerződnie, jobb volt neki Ye-vel. A diss-t nem igazán fogadták jól Desiigner követői, végül törölte is. 50 Cent pár Insta Story-ban válaszolt, ahol elmondta, hogy habár neki sincs ezer slágere, ő már bizonyított, mivel az egész világot körbeturnézta.

Desiigner 2019-ben hagyta ott Kanye GOOD Music kiadóját, és abban egyértelműen 50-nek volt igaza, hogy a „Panda” sikerét soha még csak meg sem tudta közelíteni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés