Kövess minket

Hiphop

Kendrick Lamar lesz a 2025-ös Super Bowl félidei showjának a sztárja

Megosztva

Kendrick Lamar lesz a 2025-ös Apple Music Super Bowl LIX félidei showjának headlinere, amelyre 2025. február 9-én kerül sor a louisianai New Orleansban.

Ez lesz a második alkalom, hogy a hip-hop szupersztár az NFL eseményének színpadára lép, miután 2022-ben Dr. Dre nyugati parti hip-hop koncertjén volt különleges vendég volt. De ez lesz az első alkalom, hogy ő lesz a nagy show főszereplője, és csak a második alkalom, hogy egy rapper lesz a fő esemény. Lamar erre utalt a hírt bejelentő nyilatkozatában.

A rapzene még mindig a legnagyobb hatású műfaj a mai napig” – mondta. „És én ott leszek, hogy emlékeztessem a világot, miért. Az igazit igazolták le.”

A promo videóban, ahol Kendrick amerikai futball labdákat dobál, nem hagyhatta ki, hogy ne szúrjon oda egyet Drake-nek, akivel nemrégiben elég nagy diss csatát vívott. „Csak egy lehetőséged van megnyerni a bajnokságot. Nincsenek második körök” – mondta, mely elsőre egy sima focis dumának tűnhet, de más kontextusba kerül, ha hozzátesszük, hogy Drake nemrég arról posztolgatott, hogy „jön a második kör„, ha már az elsőt elbukta.

„Kendrick Lamar valóban egy olyan művész és előadóművész, akit csak egyszer találunk egy generációban” – mondta JAY-Z egy nyilatkozatban a bejelentés után. „A hip-hop és a kultúra iránti mélységes szeretete határozza meg művészi látásmódját. Páratlan képességgel rendelkezik ahhoz, hogy globálisan meghatározza és befolyásolja a kultúrát. Kendrick munkássága túlmutat a zenén, és hatása még évekig érezhető lesz”.”

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés