Kövess minket

Hiphop

20 ezer ember üvöltötte Kendrick Lamar Drake diss zenéjét a rapper koncertjén, amit ötször is előadott

Megosztva

Kendrick Lamar először adott koncertet a Drake-kel való, elég kemény beefje óta, de még itt is erősen belerúgott Drizzy-be. A rapper kaliforniai Inglewoodban, a Kia Forumban lépett színpadra a rabszolgaság eltörlésének emléknapja alkalmából rendezett „The Pop Out Ken & Friends” nevű rendezvényen.

Lamar az „Euphoria„című Drake diss zenéjével nyitotta a műsort, mielőtt a DAMN. több számát is előadta, köztük a „BLOOD.”-ot, a „DNA.”-t és az „ELEMENT-et”. Ezután csatlakoztak hozzá a színpadon a Black Hippy kollektíva tagjai (Jay Rock, Ab-Soul és ScHoolboy Q), akik felváltva adtak elő egy-egy dalt a saját szólókatalógusukból. Lamar ezután lenyomta a „King Kunta”, „m.A.A.A.d city” és „HUMBLE.” című dalokat, majd élőben is debütáltatta a „Like That” című diss zenéjét is, amivel az egész beef kezdődött.

Ezután Lamar a színpadra hívta Dr. Dre-t, hogy az OG előadja a „Still Dre”-t és 2Pac „California Love”-ját (ez utóbbit 2014 óta nem nyomták el együtt), majd Dre a színpadon maradt, hogy felvezesse a torokra menő diss-t, a „Not Like Us„-t, amit Lamar ezután összesen ötször adott elő, miközben a közönség szóról szóra üvöltötte a sorokat, köztük nagy elánnal, hogy Drake egy pedofil. A show végén csatlakozott Kendrickhez a teljes krú, köztük Mustard és YG is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés