Kövess minket

Hiphop

Közönségkedvenc hiphop kliprendező csinál dokut Chief Keef-ről

Megosztva

Chief Keef egy chicagói és egy hiphop legenda egyben. Úttörője volt a drill hangzásnak, ami még manapság is népszerű. Keef örökségét a jogi problémái és a más művészekkel való különböző vitái is meghatározzák. Mindkét szempont az életéről szóló, hamarosan megjelenő dokumentumfilm alapjául szolgál majd.

Mint a Variety megerősítette, készülőben van egy Chief Keef-dokumentumfilm, és az egész mögött a Lyrical Lemonade kliprendezője Cole Bennett áll. Ez lesz Bennett nagyjátékfilmes rendezői debütálása.

Habár hivatalos címe és megjelenési dátuma még nincs, a Variety közölt néhány fontos részletet a filmről. A film Chief Keef felemelkedését mutatja be, megvizsgálják, hogy a rapper milyen hatással volt a chicagói drill szcénára, és a zene egészére gyakorolt hatását is kibontják majd. A doku a Chief Keef Chicagóba való nemrégiben történt visszatérésének kereteit használja majd fel. Ez azt követően történt, hogy több mint 10 éven át nem léphetett fel a városban. Keef a Summer Smash fesztiválon adott koncertje volt az első fellépése a városban a 2012-es Lollapalooza óta.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés