Kövess minket

Aztaa

Snoop Dogg időjósosat játszott és persze nem bírta ki füves utalások nélkül

Megosztva

Snoop Dogg sokoldalú tehetség, a rapper szerinte mindenre képes, és a héten egy újabb mellékküldetést teljesített, amikor átvette a TODAY időjósának helyét.

Persze ez nem egy átlagos időjárás-jelentés volt, mivel Snoop olyan városokat választott Amerika-szerte, amelyek neve, valahogy kapcsolódik a fűszíváshoz, aminek a Doggfather természetesen nagy ismerője.

Mary Jane Fallsban, Nevadában 13 fok van” – mondta Snoop döbbenten. „De a kedvencem az, amikor szép, forró, ködös idő van kint, 29 fok a dél-dakotai Bluntban. Ha pedig lecsúszunk erre a területre, az átlagos csúcsértékek fölé, 21 fokot kapunk a Missouri állambeli Roachban.”

Snoop profi módon adta elő az időjárás-jelentést. „Kentuckyban szerencsések vagyunk” – folytatta. „15 fok lesz, amikor a Kentucky állambeli Blaze-ben blazengelgetünk… Lefelé menet 16 fok lesz High Pointban, Észak-Karolinában, ahol magasra emelkedhetünk.

Azon városok lakói pedig, akik nem Bláz, Mariska és hasonló helyeken élnek, máshonnan kellett beszerezniük az időjárás előrejelzésüket.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés