Kövess minket

Stílus

A 10 legmenőbb divatblogger 2015-ben

Divatbloggernek lenni mára befutott dolog, de csak kevesen tudtak kiemelkedni a tömegből: lássuk, kiknek sikerült 2015-ben! A nagy nevek között talán nem sok meglepetés lesz, hiszen közös bennük, hogy nem ma kezdték, és több évükbe telt, hogy ezt a rajongótábort kiépítsék maguknak – most viszont készüljünk fel egy kis irigykedésre!

Megosztva

1. Chiara Ferragni, The Blonde Salad


Forrás: The Blonde Salad

Az olasz szépség továbbra is vezeti a listát: 2015 #1 divatbloggere az év végére több, mint 1 millió Facebook rajongónak, és 5,2 millió Instagram követőnek diktálja a divatot szuper stílusával. A blogolás mellett saját kollekciója is van, modellkedik, a világot járja és közben persze beugrik minden nagyobb divateseményre – valakinek bejött az élet, az biztos!

2. Kristina Bazan, Kayture

Forrás: Kayture

Kristina a gyönyörű svájci hegyek között, és persze a világ körül utazva írja mára lassan 2 millió Facebook követővel rendelkező blogját. Nemcsak a tökéletes outfitjeivel, hanem megkapó írásaival is kitűnik a tömegből: talán ő szövegel a legtöbbet a top divatbloggerek közül, de olyan jó stílusban ír, hogy élvezet olvasni. Ja, és mellé bosszantóan fiatal: még csak 21 éves!

3. Aimee Song, Song of Style

Forrás: Song of Style

Aimee szintén régóta ismert név a divatbloggerek körében. Los Angelesben él és dolgozik belsőépítészként, miközben több mint 600 ezer Facebook és 3,1 milló Istagram követőjével befolyásos személy a divatban. Ha valaki tökélyre fejlesztette a csőnadrág-magassarkú kombót, akkor az ő: mindig tip-top, finoman becsempészi a legújabb trendeket az öltözködésébe, de letisztult, nőies szettjeit bárki hordhatná.

4. Julie Sariñana, Sincerely Jules

Forrás: Sincerely Jules

Ő volt az egyik első a divatbloggerek közül, 2009-ben, szintén Los Angelesből indult, és szépen kinőtte magát tökéletes, basic stílusával. Ő is tervez ruhákat, őt is követik 3,1 millióan az Instagramon. Nincs hivatalos Facebookja, ám ez senkit nem zavart abban, hogy világszerte ismertté váljon – úgy látszik, enélkül is lehet.

5. Wendy Nguyen, Wendy’s Lookbook

Forrás: Wendy’s Lookbook

Wendy, honnan máshonnan, mint Los Angelesből: elsősorban a YouTube csatornájával szerzett magának ismertséget (legnépszerűbb videóját már több, mint 33 millióan látták), de a Facebook-követőtábora sem szerény átlépve a félmillót, profin összerakott szettjei pedig bármilyen divatmagazinban elférnének.

6. Rumi Neely, Fashion Toast

Forrás: Fashion Toast

Rumi 600 ezer Facebook követővel és majdnem ugyanennyi Instagram fannal büszkélkedhet, emellett azzal, hogy 2007-ben már csinálta a blogját és a nagyrészt képekkel és modell-beállású outfit fotókkal megalapozta azt, amit ma divatblognak hívunk. Régebben más márkákkal kollaborált, ma már neki is saját designer-vonala van.

7. Byanboy

Forrás: Bryanboy

Rumi Neely közeli barátja, Byanboy az egyetlen pasi ezen a listán, aki a Fülöp szigetekről tört ki a nemzetközi divatba, számtalan divatprojektben működött közre, ismer mindenkit, aki számít, és természetesen ő is jelen van minden divateseményen. Kicsit (ön)ironikus írásait pedig imádjuk!

8. Shea Marie, Peace Love Shea

Forrás: Peace Love Shea

Shea több, mint 1 millió Facebook-követővel és 931K Instagram-rajongóval nem marad el a nagyok mögött: kicsit bohó, kaliforniai stílusa találkozik a top designerekkel, így együttműködött már a Diorral és a Guccival, de H&M kampányban is láthattuk.

9. Blair Eadie, Atlantic Pacific

Forrás: Atlantic Pacific

Blair az a blogger, akit mindig csak napszemüvegben – és csinos ruhákban – látunk: San Franciscóból indulva hódította meg a divatvilágot kifinomult, nőies szettjeivel. Forgalmazóként dolgozott olyan nagy márkáknál, mint a Gap vagy Tory Burch, így megvolt a professzionális rálátása a divatra. Lehet, hogy nem neki van a legtöbb Facebook-követője (kicsivel több, mint 150 ezer), vagy Instagram (746K), de a szettjei szinte minden Pinterest táblán ott vannak: az emberek szeretik őket, már bárkit – magukat is – odaképzelhetik a tökéletes szettekbe és helyszínekre a napszemüveg mögé.

10. Susie Lau, Style Bubble

Forrás: Style Bubble

Susie stílusában nagyon eltér a többi bloggertől: míg az előbbiek inkább a basic, hordható összeállításokat vitték tökélyre, addig ő az egyedi, minél eklektikusabb szettjeivel tűnik ki a tömegből. Magas minőségű, a divatvilág kulisszái mélyére bevezető írásokat posztol Londonból, ahol mindig felkutatja az aktuálisan top designereket.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés