Kövess minket

Bulvár

A 6ix9ine azt vallotta, hogy Cardi B és Jim Jones is Bloods bandatagok

A meghallgatás utolsó napján is voltak meglepetések.

Megosztva

Forrás:

Egész napos, maratoni tárgyalással ért véget 6ix9ine vallomássorozata, ahol a Nine Trey Gangster Bloods utcai banda bűntetteit és a rapper tavalyi elrablását tárgyalták. 69 az elmúlt napokban beazonosította az esküdtek előtt a Nine Trey Blood egyes tagjait és végigvette, hogy pontosan hogyan jutott oda, hogy szakítson a bandával, melynek ő is tagja volt egykoron. A tegnapi nap az emberrablással vádolt Aljermiah „Nuke” Mack és Anthony Harv Ellison ügyvédei különböző keresztkérdésekkel próbálták megszorongatni a rappert, ennek köszönhetően még Cardi B neve is felmerült egy ponton.

A tegnapi tárgyalás során lejátszottak egy nem várt felvételt, melyen a Nine Trey banda „keresztapja”, Jamel “Mel Murda” Jones hallható, ahogy a Dipsetből ismert rapperrel, Jim Jones-szal beszél. A telefonbeszélgetés rögtön azután esett meg, hogy 69 egy rádióinterjúban megtagadta a bandával való további közösködést. Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a szintén őrizetbe lévő Mel Murda korábban megfenyegette ezért a tettéért 69-t, de az új, hogy ebben Jim Jones-nak is szerepe volt. „Valakinek bűnhődnie kell” – mondja a felvtélen Jones Murda-nak, majd úgy folytatja, hogy: „Valamelyik testőrének kapnia kell egyet. Valaminek történnie kell”. Az ügyvéd rákérdezett 69-nál, hogy tudja-e ki Jim Jones. „Egy visszavonult rapper” – hangzott a válasz, majd az ügyvéd következő kérdésére megerősítette, hogy Jones is Nine Trey tag. 

Ezután Cardi B neve is felmerült. Az ügyvéd azért hozta fel a bronxi rapper nevét, mert ő is lenyilatkozta már többször, hogy Blood bandatag, és szerinte ezt hasonlóképp akarta kihasználni a karrierjében, mint 69. Tekashi tagadta, hogy Cardi lépései inspirálták az ő bandatagságát, de azt elismerte, hogy tud arról, hogy Cardi Blood tag, viszont tudomása szerint nem a Nine Trey tagja. Cardi amúgy anno többször lenyilatkozta, hogy köze volt a Bloods bandákhoz, Twitteren reagált a bírósági hírre, azt írta, hogy tényleg soha nem volt Nine Trey tag, de a Brims nevű Blood bandához köze volt, később törölte a posztját. 

[twitter]https://twitter.com/iamcardib/status/861019973078183936[/twitter]
A tárgyalás során az is felmerült, hogy 6ix9ine közvetlenül az elrablása után mást mondott a rendőröknek, mint a médiának. A rapper erre azt válaszolta, hogy akkor még lojális volt a bandához és nem akart köpni a zsaruknak. „Megaláztak. Folyamatosan azt mondtam, hogy érinthetetlen vagyok és én vagyok New York királya. Nem akartam köpni. Akkoriban még nagyon közel álltam Shotti-hoz (6ix9ine volt menedzsere – szerk), és még tagja voltam a Nine Trey-nek, lojális akartam lenni” Az elrablása után viszont nagyon hamar megromlottak a dolgok.

Egy ponton az egyik ügyvéd megkérdezte 6ix9ine-t, hogy szerinte még mindig sok rajongója van? „Remélem” – válaszolta a rapper.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés