Kövess minket

Pop

A 7 legmenőbb partysláger!

Az évnek még nincs vége, de soha nem árt feleleveníteni, hogy mire is szeretünk bulizni.

Megosztva

party musicFotó: Getty / Istock

1. Az első helyre a világhírű lemezlovas slágere a Waiting For Love került, melynek hivatalos videoklipjét a YouTube-on eddig több, mint 70 millióan töltötték be.

[vembed youtube=”cHHLHGNpCSA” ]

2. És ha már Avicii-vel kezdetét is vette a bulihangulat, akkor folytassuk a For A Better Day című számmal. A For a Better Day a Pure Grinding számmal karöltve egyaránt fontos társadalmi témákat dolgoz fel és mindkettőhöz nagyrészt Magyarország szolgáltatta a díszletet.

[vembed youtube=”Xq-knHXSKYY” ]

3. Az idei nyár egyik legnagyobb slágere Major Lazer & DJ Snake előadásában a Lean On volt, melynek hivatalos videoklipje tavasszal került fel a legnépszerűbb videó megosztó portálra. A klip eddig még „csak” 556 millió YouTube felhasználó töltötte be. A népszerű slágert, mely a Peace Is The Mission albumon kapott helyet, Major Lazer a dán énekesnővel, MØ-val és a francia lemezlovassal, DJ Snake-kel készítette.

[vembed youtube=”YqeW9_5kURI” ]

4. Lassítsunk egy kicsit és lazítsunk Felix Jaehn ft. Jasmine Thompson slágerével az Ain’t Nobody-val.

[vembed youtube=”5j1RCys4R0g” ]

5. Pörgessük fel a bulit a jóképű egy jóképű Calvin Harris számmal:

[vembed youtube=”qWWSM3wCiKY” ]

6. Ugyan, 2014-es számról beszélünk, de a táncolós-bulizós zenék sorából nem maradhat ki OMI Cheerleaderje sem, melynek klipje a forró nyarat juttatja eszünkbe.

[vembed youtube=”i1Jp-V4jalI?list=RD-ncIVUXZla8″ ]

7. Szintén múlt évre tekint vissza az Uptown Funk, melynek nézettsége mostanra már az egy milliárd nézőt is meghaladta. Mostanra több feldolgozásával találkozhattunk már, a legkreatívabb, amelyben 100 klasszikus film kockáit vágták össze.

[vembed youtube=”OPf0YbXqDm0″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés