Kövess minket

Hiphop

A ’99-es „Guilty Conscience” folytatása is felkerül az új Eminem albumra, itt a teljes dallista

Megosztva

Eminem végre megosztotta a július 12-én, pénteken megjelenő The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce) című albumának teljes dallistáját.

Az album, mely mélymerülést ígér Eminem hírhedt alteregójának, Slim Shady-nek a pszichéjébe, 19 számot tartalmaz (ebből 3 csak átvezető), amelyek az újjászületés, a belső zűrzavar és a feldolgozás témáit járják körül. A dallistát az Apple Music július 10-én, mindössze két nappal az album megjelenése előtt hozta nyilvánosságra. Eminem tegnap felfedte az album borítóját is, amelyen Slim Shady feje egy hullazsákból kukucskál ki, ami egy korszak végének és egy másik korszak kezdetének metaforája.

Az album az Amazon Music adatai szerint 1 óra 4 perc hosszúságú lesz, és habár a potenciális vendégelőadók még nem lettek felfedve (ha csak tényleg nem lesznek, amire nincs sok esély), azon rögtön megakad az ember szeme, hogy felkerült rá a „Guilty Conscience” folytatása. A ’99-es eredeti a The Slim Shady LP-re került fel és Eminem és Dr. Dre rappel a dal főszereplőinek, hogy hogyan kezeljék ellentmondásos helyzeteiket.

 1. Renaissance
 2. Habits
 3. Trouble
 4. Brand New Dance
 5. Evil
 6. All You Got (skit)
 7. Lucifer
 8. Antichrist
 9. Fuel
 10. Road Rage
 11. Houdini
 12. Breaking News (skit)
 13. Guilty Conscience 2
 14. Head Honcho
 15. Temporary
 16. Bad One
 17. Tobey (featuring Big Sean and BabyTron)
 18. Guess Who’s Back (skit)
 19. Somebody Save Me
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés