Kövess minket

Aztaa

A bácsikájától karácsonyra kapott lottószelvénnyel nyert brutális összeget a ír focista

Valahogy így kell kezdeni az új évet.

Megosztva

Forrás:

Nem mondunk vele újat; a könnyű pénz mindig, mindenkinek jól jön. Még ha az angol másodosztályban (Championship) rúgja a bőrt, akkor sem lehetett elég jól fizetett az ember. Talán ezért kapott nagybátyjától egy lottószelvényt karácsonyra a Preston North End ír utánpótlás-válogatott balhátvédje, Kevin O’Connor. A 22 éves labdarúgó nem jött különösebben lázba az egyszerű ajándéktól, ahogy mondja, majdnem teljesen megfeledkezett róla az ünnepek után Angliába visszatérve. Az édesanyja azonban nem. És ez volt a játékos óriási szerencséje, hiszen már javában az év első meccsére készült a Prestonnal, amikor megcsörrent a telefonja. Az anyukája hívta. Arra kérte fiát, nézze meg a szelvényt, mert a hírek szerint bácsikája lakhelyén, Castlebridge városában adták fel a telitalálatos darabot.

Kevin szkeptikus volt ugyan, de azért biztos, ami biztos alapon, vetett egy pillantást a számokra. Ekkor majdnem lefordult a székről. Alig hitt a szemének: mindegyik stimmelt. Ezzel pedig nem kevesebb, mint 1 millió eurót (kb. 300 millió forint) nyert.

Tegnap, Dublinban vette át a nyereményét, miután a kispadról nézte végig csapata Middlesbrough elleni 3:2-es vereségét.

[twitter]https://twitter.com/NationalLottery/status/948286239962222593[/twitter]

Kevin egyébként tavaly ír bajnok és kupagyőztes volt a Cork City színeiben. A trófeák mellett talán a szelónak szorítanak helyet a vitrinben.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.