Kövess minket

Bulvár

A Bad Boy Records rappere volt, ma gyakorlatilag hajléktalan

Megosztva

Szomorú videó került elő Black Rob-ról, a Diddy által alapított Bad Boy Records korábbi előadójáról.

A rapperről DJ Self posztolt egy igen megrázó videót, melyen Black Rob a kórházba fekszik, durván lefogyva, és látszólag teletömve nyugtatókkal. A videóból nem derült ki, hogy pontosan mi a baja, de sokan aggódni kezdtek a rapper miatt. Később elhagyhatta ugyan a kórházat, de a szívfacsaró sorsáról egy másik videóban részletesen is beszélt. Ebből kiderült, hogy négy agyvérzése volt az elmúlt években, és nincs saját háza, egy barátjával együtt húzza meg magát egy apartmanban. A videóban Black Rob nagyon meg van csúszva, azzal zárja a történetét, hogy muszáj lepihennie, mert nagyon fáradt, és borzalmasan fáj az oldala. „Nem bírok többet beszélni” – mondja.

Black Rob a 2000-es évek első felében két lemezt is kiadott a Black Boy Records-nál, legnagyobb slágere, a 2000-ben kijött „Whoa!” anno a Billboard slágerlistájára is felkerült. Csinált közös zenéket Lil’ Kimmel, The LOX-szal, és persze Puff Daddy-vel is.

A rapper sorsa több száz embert megérintett, jelenleg közel 22 ezer dollárt gyűjtöttek neki GoFundme-n, hogy fizetni tudja a kórházi számláit, kezelési költségeit, és hogy a lakhatási problémája is megoldódjon.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés