Kövess minket

Bulvár

A beef, amire egyikünknek sincs szüksége, mégis létezik

Bhad Bhabie vs. Iggy Azalea

Megosztva

Forrás:

Kijelenthetjük: Bhad Bhabie és Iggy Azalea beefelnek. Nem mintha bárki is vágyott volna erre, de ha már itt vagyunk, lássuk miként feszült egymásnak a két csajszi az évben.

Az egész azzal indult, hogy Bhad Bhabie beszólt Iggy-nek a „Hi Bich” című dalának remix verzióján még januárban. „Ribancok ne hasonlítgassatok Iggy-hez. Ő egy öreg picsa én viszont fain vagyok. Még a kocsim takarítását sem bíznám rá, csá tróger picsa, csá ribanc” – szövegelt valami hasonlót a mémből lett rapper, válaszul azoknak, akik az ausztrál előadóhoz méregetik őt. 

[vembed youtube=”M1fKcktiPuk” ]Itt viszont még közel sem robbant a beef bomba, hisz Iggy nem állt bele a dologba, ami persze nem jelenti, hogy elfelejtette volna a beszólást. 10 hónapnak kellett eltelnie, hogy ismét felüsse a fejét az ellentét, ezúttal Iggy nem bírta ki szúrkálódás nélkül. Nem sokkal azután, hogy kiderült, az ausztrál rapper csajnak nincs többé nagykiadós szerződése, és le kellett mondania több koncertjét, vélhetően az alacsony jegyeladások miatt, Instagramon tette fel a kérdést, hogy ki megy el egy Bhad Bhabie koncertre? Bregoli válasza? „Pedig el kéne jönnöd egyre. Legalább visszaemlékeznél, milyen is egy sold out koncerten lenni„. Áú…

[instagram]Bp-wpuJhEmB[/instagram]
Tegnap (november 14.) aztán fizikai formát öltött a beef, mikor Iggy és Bhabie mindketten részt vettek a Fashion Nova (gyakorlatilag az amerikai Sugarbird) Los Angeles-i partiján. Iggy épp képeket készített a shown, mikor érezte, hogy valaki telibe leönti a szőke parókáját piával, hátranézett és nagy zúgolódást látott, azt hitte verekedés tört ki a klubban, pedig csak Bhad Bhabie okozott zavart a közönségnél.

[vembed youtube=”5LHEHAF2Bew” ]Később egy Insta sztoriban bizonygatta, hogy ő egy felnőtt, szóval nem fog leállni keménykedni egy 15 évessel. Reméljük ez így is marad.

[instagram]BqMQ5W1hrAb[/instagram]
[instagram]BqMJKr-ljyJ[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés