Kövess minket

Aztaa

A bejárat helyett társa fejét zúzta be egy téglával az év eddigi legbénább rablója

Idén már aligha látunk ezeknél a srácoknál nagyobb lúzereket, pedig még csak február van.

Megosztva

Forrás: Youtube

Mintha csak a Reszekessetek, betörők! néhány jelenetét játszotta volna újra az a két  botcsinálta rabló Kínában, akik egy épületbe szerettek volna feltűnés nélkül behatolni, számításaikba azonban aprócska hiba csúszott. Átjutniuk ugyan nem sikerült az útjukat álló üvegajtón, viszont annál nagyobb feltűnést keltettek remekbe szabott akciójukkal, mivel egy térfigyelő kamera minden tökéletesen kivitelezett mozdulatukat rögzítette.

[vembed youtube=”V5ut9z8Dqm0″ ]A felvételen jól látszik amint a páratlan páros megérkezik a tetthelyre, majd téglákat vesznek elő. Az egyes számú elkövető egészen jól célzott, és a már említett ajtót találta el, ám amikor arrébb húzódott volna az adrenalintól túlpörgött ketteske is eldobta a maga tégláját. Ezzel pedig nem az üveget, hanem a spanja fejét törte be közvetlen közelről, aki annak rendje és módja szerint el is ájult a brutális erejű ütéstől. Megmerevedett testét kiváló barátja húzta aztán el a kamera vigyázó optikája elől.

Az eset Sanghaj városában történt, a helyi zsaruk humoruknál voltak, hiszen ezzel a szöveggel osztották meg a videót az internet népével: „Ha minden rabló ilyen lenne, a rendőröknek sem kellene túlóráznia”.

Mondanánk, hogy ippon, de az mégiscsak egy japán kifejezés.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés