Kövess minket

Aztaa

A cél előtt támadta meg a futót „Pókember fonala”

Az utolsó métereken kopogtatott a balszerencse.

Megosztva

Elsőre ránézésre egy teljesen szokványos futóversenynek lehetünk szemtanúi, azonban a cél előtt pár méterre egy balszerencsés mozdulatnak köszönhetően elúszik az első hely a 749-es számú versenyző számára.Láthatjuk, ahogy Aengus Meldon magabiztosan vezeti a mezőnyt és az utolsó kanyarban már csak pár méterre van attól, hogy elsőként érjen célba. A versenyszámmal párhuzamosan egy másik megmérettetés is zajlik rúdugrásban, épp a futópálya közepén.

A futók az utolsó kanyarhoz közelednek, mikor a rúdugrás soron következő jelöltje épp a magasba emelkedik, az ugrása viszont nem sikerül, így a magasságot jelző kötél elszakad és Aengus pechére pont a nyakára csavarodik.

Habár a futónak sikerült a nyakáról leráznia a kötelet, a lábába így is beleakadt és veszített a gyorsaságából. A szerencsétlenül járt sportoló hirtelen nem is értette, hogy mi történhetett, kérdően nézett vissza a verseny végén a futópálya közepén állókra.

A kommentátor sem volt benne biztos, hogy honnan került oda a kötél, ő azt feltételezte, hogy Pókember megtámadta Aengus Meldont.

[vembed youtube=”oqb-LoHNz3k” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés