Kövess minket

Aztaa

A CIA kirúgta Lulut, a bombakereső kutyát, mert egyáltalán nem szeretett bombát keresni

Az légy, aki vagy, és érezd jól magad…

Megosztva

Forrás: Twitter

Ahogy az ősi Inka közmondás is tartja: ha valaki nem akar bombakareső kutya lenni, akkor az nem lesz bombakereső kutya. Pont mint Lulu, a CIA fekete szőrű labradorja, vagy mondhatnánk azt is, hogy fekete báránya, hiszen az ebet egyszerűen hidegen hagyta a robbanószerkezetek utáni hajsza, ellenben a játék és a lustálkodás sokkal inkább érdekelte. De a bombák nem, azok egyáltalán nem. Ezért nem maradt más választása a CIA-nek, nehéz szívvel ugyan, de kénytelenek voltak megválni tőle.

[twitter]https://twitter.com/CIA/status/920760439230877696[/twitter]

Pedig Lulu a kiképzés elején még ugyanolyan lelkes volt, mint a többi hasonszőrű társa, de később valami megtört benne. Nem szórakoztatta többé már a bombakeresés. Ez pedig tökéletesen lerítt róla, így a sikeres kiképzés után csupán pár hétig volt szolgálatban, majd megkapta a felmondólevelét.

[twitter]https://twitter.com/CIA/status/920758588892680195[/twitter]

A CIA emberei tényleg minden tőlük telhetőt megtettek annak érdekében, hogy motiválják Lulut. De sajnos semmi, az ég világon semmi sem használt: sem a kedves szavak, sem a jutalomfalatkák. Ez a kombó a legtöbb kutyus esetében sikerre vezet, de Lulu más, ő nem erre vágyott.

És meg is kapta! A történet vége ugyanis happy end lett! Lulut miután kirúgták a nemzetbiztonságiaktól egy szerető család fogadta örökbe, ahol aztán kedvére játszhat, rohangálhat, és egy bombát sem kell kiszagolnia.

[twitter]https://twitter.com/CIA/status/920761510061858816[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.