Kövess minket

Stílus

A cigiző Snoop Dogg műkörömnél már nem lesz furább dolog a héten

Ha létezik Isten, akkor nem az élet értelmét, hanem ennek az értelmét kéne tőle megtudni.

Megosztva

Forrás:

Ha azt hitted a márciusi marihuána törmelékes műkörömnél nem lesz már elborultabb dolog egy jó ideig, akkor jobb ha közelebb tolod a képernyőhöz a kis buksidat. Közelebb. Közelebb! Oké csak szórakozunk normális távolságból is el tudsz ezen képedni, bemutatjuk a cigiző műkörmöt.

[instagram]BTJqs_xhZ4G[/instagram]
Ami azt illeti, nem is akármilyen cigiző műkörmöt, hanem egy barna papírból készült, mini cigit szívó Snoop Doggos műkörmöt. Az elkövető egy New York-i pro körmös, Tracylee, aki állítás szerint már vagy 20 éve nagy Snoop rajongó, de mivel 420-ra nem tudott összedobni egy a bevezetőben is említett „füves körmöt„, ezért inkább így tisztelgetett a nagy ünnep előtt. Körülbelül 8 órányi munkája van eme különleges alkotásban, amit még Snoop is meghálált, hisz ő is megosztotta saját Instagram oldalán a végeredményt.

Ott van a bakancslistámon, hogy egyszer megcsinálhassam a körmeit. Ki tudja, lehet egyszer felkér és akkor kirepülhetek hozzá Kaliforniába, vagy ha pont New Yorkban jár, rám ír” – mesélt rajongásáról a körömművész.

[instagram]BTJ775BBjQz[/instagram]
Tracylee bónuszként még egy Jimi Hendrix-es verziót is összedobott. 

[instagram]BTJo2Chh41w[/instagram]

(Metro)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés