Kövess minket

Film

A Detektív Pikachu helyett véletlenül a legújabb horrort vetítették le gyerkőcöknek

Előtte még a bemutásra váró horrorfilmekből is kaptak ízelítőt.

Megosztva

Forrás:

Egy montreáli mozi nagyon benézte a programot előző hét végén, cserébe kaptak egy csomó síró gyereket, és sok panaszkodó szülőt.

A kanadai családok jóiszeműen ültek be az übercuki Detektív Pikachu pénteki vetítésére, de cserébe horror filmek előzeteseit, majd egy rendes horrorfilmet is kaptak a nyakukba. Az egyik néző, Ryan George élőben posztolt a moziból, ami amúgy nagy tahóság, de ebben az esetben talán elnézhető, hisz valójában senki sem a levetített filmre vette a jegyét. A férfinak, aki amúgy a Screen Rant filmes oldal munkatársa, gyanús lett, hogy egy családi film előtt az Annabelle című horror következő részének előzetesét adják le, poénosan hozzátette, hogy „Jaj ne, takarjátok el a szemeteket gyerekek!„. 

[twitter]https://twitter.com/theryangeorge/status/1126626814602940416[/twitter]
A trailer viszont nem egyszeri baki volt, mivel a szintén 18+-os Joker trailer, és az öldöklő Chucky babáról szóló Gyerekjáték reboot előzetese is lement még ezután. Végül elindult a film, de az ekkor már síró gyerekek nem sóhajthattak fel, mivel „A gyászoló asszony átka” című Démonok között spinoff indult el Pikachu helyett. A film amúgy rögtön egy vízbefojtással indul. Ekkor már több szülő kiment panaszkodni, végül leállították a filmet és mindenkit áttereltek egy másik terembe, ahol már tényleg a Ryan Reynolds hangján megszólaló Pikachu kalandjai indultak el.

[twitter]https://twitter.com/theryangeorge/status/1126630234411999233[/twitter]
Kb. pont egy éve amúgy Ausztráliában ment le véletlenül horror trailer egy gyerekfilm előtt, ki tudja lehet a stúdióknak ez az új gerillamarketing módszere a félelmetes filmek reklámozására.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés